Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg szüleimet?...

Hogyan győzzem meg szüleimet? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Szeretnék katona lenni..kiskorom óta ez az álémom most vagyok középiskolás de még van 3 évem az érettségiig és utána mivel 18 leszek szeretnék kimenni a francia idegen légióba(5 év szolgálati idő és jó fizetés...108 millió Ft) De anyámék és a tesóm is egyszerűen hallani se akar erről...azt mondják, hogy öngyilkosság és, hogy van más is amihez értek...Apám azt mondja, hogy gyilkos vagyok és csak azért akarok kimenni mert ölni akarok...Igazából én ezt akarom csinálni ettől nem tudnak eltántorítani!De szeretném ha később nem így mennék el hogy ez a véleményük. Ezen kívül pedig az is fontos hogy mennyit keresek. Eléggé rosszul állunk és ez egy biztos kereset! innen nem fognak kirúgni és ebből tudom támogatni majd a szüleimet is! Tanulni később is ráérek majd ha letelik az 5 év. :) Hogyan tudnám meggyőzni szüleimet arról hogy nem leszek se gyilkos és nem fogok meghalni és hogy ezt akarom csinálni? Kérlek segítsetek
2010. okt. 24. 14:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) A válaszokat gondolatokat várom még mindig amúgy kíváncsi lennék miket mesélt a légiós ismerősöd:)

A gyilkolás gondolata tudom eléggé megrázó lehet de valahogy nem érdekel...és 15 millióért is kimennék 5 évre!

2010. okt. 25. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!