Mit tegyek? Molesztáltak. (lent)
Megfelelő anonim jelents fel, ha másra veszélyes!*
Megfelelő fórumon anonim jelents fel, ha másra veszélyes!
Mikor mondtad el neki? Lehet, hogy kell pár nap, hogy lenyugodjon, meg gondolom, elég fiatal is, forrófejű. Lehetőleg tartsd távol a nagybátyádtól.
Érdekes, nekem a férjemmel volt hasonló beszélgetésünk, és bár jóval korábbi volt az eset, azért jólesett volna, ha kicsit felháborodik. Pedig nálunk elég durva volt a helyzet egy rokon nagypapa molesztálta a saját(!) két unokáját, meg engem - legalábbis ennyiről tudok biztosan. Lehetne persze megalázni meg szemétkedni az öreggel, de mit érnék el vele? Csak felszakítanám a sebeket. Változtatni már nem tudok rajta, az élet meg kiosztott rá pár szívinfarktust. Úgy veszem, ez volt számára a büntetés.
A nagybátyád megússza egy veréssel, a párod meg megy a börtönbe súlyos testi sértésért, és mellé fizet pár százezer kártérítést is. Ennyi fog történni.
Utólag a történeted már senki sem fogja tudni bizonyítani.
pedig engedhetnéd bosszút állni! decsak addig amíg nem büntethető súlyosan, pl ne okozzon neki 8napon túl gyógyulót stb....
én engedném.
sajnos aki engem molesztáélt egyszer gyerekkoromban (pedig egyetlenegyszer ért hozzám és ennyi kb 10mp-re), sajnos már megdöglött, vagyis nem emlékszem hogy ő volt-e vagy a fia, szüleim sem emlékeznek, de valószínűleg az öregebb aki már nem él.
Nem is csak magam miatt, hanem mert tudom hogy kis gyerekeik oltak tuti őke tis molesztálta.
én simán engedném a páromat bosszút álli és meg is nézném. valószínűleg elkapatnám egy meleg prostival az embert és megerőszakolnák vagy hasonló, nekem tetszene :D
pedig nem vagyok bosszúélló típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!