Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Molesztáltak. (lent)

Mit tegyek? Molesztáltak. (lent)

Figyelt kérdés
Elmondtam Páromnak, hogy még kiskoromba sokat molesztált meg ujjazgatott nagybátyám és ő ezt meg akarja bosszulni,megverni és nem tudom mit tegyek, hogy ne csináljon semmit akárhogyan is beszélek vele. Ez már régen volt, én is túltettem magamat rajta már rég. Segítség!!
2011. febr. 24. 20:15
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Megfelelő anonim jelents fel, ha másra veszélyes!*

Megfelelő fórumon anonim jelents fel, ha másra veszélyes!

2011. febr. 24. 21:46
 32/36 anonim ***** válasza:
84%

Mikor mondtad el neki? Lehet, hogy kell pár nap, hogy lenyugodjon, meg gondolom, elég fiatal is, forrófejű. Lehetőleg tartsd távol a nagybátyádtól.

Érdekes, nekem a férjemmel volt hasonló beszélgetésünk, és bár jóval korábbi volt az eset, azért jólesett volna, ha kicsit felháborodik. Pedig nálunk elég durva volt a helyzet egy rokon nagypapa molesztálta a saját(!) két unokáját, meg engem - legalábbis ennyiről tudok biztosan. Lehetne persze megalázni meg szemétkedni az öreggel, de mit érnék el vele? Csak felszakítanám a sebeket. Változtatni már nem tudok rajta, az élet meg kiosztott rá pár szívinfarktust. Úgy veszem, ez volt számára a büntetés.

2011. febr. 24. 22:41
 33/36 anonim ***** válasza:

A nagybátyád megússza egy veréssel, a párod meg megy a börtönbe súlyos testi sértésért, és mellé fizet pár százezer kártérítést is. Ennyi fog történni.

Utólag a történeted már senki sem fogja tudni bizonyítani.

2011. febr. 25. 07:18
 34/36 anonim ***** válasza:
59%

pedig engedhetnéd bosszút állni! decsak addig amíg nem büntethető súlyosan, pl ne okozzon neki 8napon túl gyógyulót stb....

én engedném.

sajnos aki engem molesztáélt egyszer gyerekkoromban (pedig egyetlenegyszer ért hozzám és ennyi kb 10mp-re), sajnos már megdöglött, vagyis nem emlékszem hogy ő volt-e vagy a fia, szüleim sem emlékeznek, de valószínűleg az öregebb aki már nem él.

Nem is csak magam miatt, hanem mert tudom hogy kis gyerekeik oltak tuti őke tis molesztálta.

én simán engedném a páromat bosszút álli és meg is nézném. valószínűleg elkapatnám egy meleg prostival az embert és megerőszakolnák vagy hasonló, nekem tetszene :D

pedig nem vagyok bosszúélló típus.

2011. febr. 25. 09:14
 35/36 A kérdező kommentje:
A párom nem agresszív. Csak ha arról van szó, hogy nekem ártottak. De akkor nagyon. Egyébként 18 éves lehet ezis hozzájárul, hogy forrófejű. De én nem akarok vele foglalkozni, szerencsére évente talán 2-szer látom tehát különösebben így lesz*om. Csak párom még mielőtt együtt lettünk volna nagyon sok hülyeségetcsinált, mellettem szerencsére nem mert szeret. Csak azt nem szeretném, hogy újra elöntse a láz, börtönbe kerüljön és rávarrják az éveire a régi ügyeit is.. :S
2011. febr. 25. 13:09
 36/36 anonim ***** válasza:
Már a kérdésedre írtam, most csak azt szeretném megemlíteni, hogy nagyon vigyázz, bele ne ess abba a hibába, hogy lesz egy új barátod, annak is elmondod, és a többinek is. Ebből most tanultál, majd ha eljön az igazi, eljegyzés esküvő, akkor neki mondd el majd, addig már ne híreszteld. Még fiatal vagy sok párod lehet míg eljön az igazi, elég fiatalok még forrófejűek, nem kell a több probléma neked. Okés ?
2011. febr. 25. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!