Kislány korodban molesztáltak? Esetleg folyamatosan?
Engem is megtaláltak, és sosem értettem, hogy miért. Nem hordok miniszoknyát, nincs ki a mellem, nem öltözöm kihívóan, se semmi... Festeni sem festem magam.
20/l
ez nem molesztálás ami velem történt. nem tudom mi volt ez de a mai napig rossz.
vakbélgyanúval kerültem kórházba. éjszaka ugye anya hazament. erre bejött az orvos és közli hogy végbélvizsgálat és le kellet tolnom a nadrágomat, miközben a mellettem fekvő, tőlem idősebb fiú végignézte...életem legszörnyűbb eseménye. csak úgy benyúlt, anya nem is volt ott nagyon rossz volt...14 éves voltam :(
Hát kedveskéim, már jó ideje,
hogy nem akad senki, aki jól megmolesztálna.
Nyugdíjas létemre, ha azt akarom, hogy egy kicsit
megtapogasson egy férfiember, akkor el kell mennem a körzet orvoshoz.
Mari néni
Nah igen erről tudnék mesélni órákat.
Anyámnak volt egy élettársa aki kamionsofőr volt mikor ideköltözött. Egyszer nővérem vele ment munkába, hogy addig is járja az országot és nézelődik. Nővérem itthon mesélte, hogy piszkálta a csávó. 1-2hétig harag volt és mára mindenki elfelejtette.
Egyszer viszont....miket beszélek, nem egyszer- inkább csomószor....elkezdett engem is piszkálgatni. Elmondtam mindenkinek a családból és nem hittek nekem. Azt mondták, hogy csak azt akarom elérni, hogy elköltözzöm mert mindig is utáltam. Szóval mai napig nem hiszik el.
Nem tudom ezzel ki hogyvan de nekem nehéz elfelejteni és jópofát vágni az egészhez. Jelenleg van egy párom, jövőhónapban leszünk 2éve együtt. Egyedül ő hisz nekem. Viszont neki se mertem elmondani mindent. Nem olyan egyszerű ez. :S
(20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!