Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Molesztáltak. (lent)

Mit tegyek? Molesztáltak. (lent)

Figyelt kérdés
Elmondtam Páromnak, hogy még kiskoromba sokat molesztált meg ujjazgatott nagybátyám és ő ezt meg akarja bosszulni,megverni és nem tudom mit tegyek, hogy ne csináljon semmit akárhogyan is beszélek vele. Ez már régen volt, én is túltettem magamat rajta már rég. Segítség!!
2011. febr. 24. 20:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
80%
Engem a nagypapám molesztált(ő már meghalt),én is elmondtam a férjemnek és azt mondta,hogy "szerencséje,hogy meghalt"
2011. febr. 24. 20:47
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Elővel egyetértek. Beszélj a pároddal, hogy ne tegye, mert visszaviszed oda ahol akkor voltál ezzel, és örülsz, hogy túl vagy rajta. Végre örülsz, hogy valakinek kimondhattad, ezzel is segítetted elengedni, és bízol benne, hogy a jó embernek mondtad el, és nem fog tenni semmit, csak meghallgat, hiszen erre van szükséged.

Persze, hgoy megérdemelni, de nem lehet így élni, mindenkit akit megbántanak, megverje a másikat. Megbocsátani, hát tudom ez elég erős, nem is folytatom, inkább, hgoy túltenni a dolgokon magunkat csetepaté nélkül erősít minket. Beszélj a pároddal ! Mondhatod azt is mellé, hogy nem akarsz benne csalódni, már volt elég a csalódásokból. Beszéljetek !

2011. febr. 24. 20:48
 13/36 A kérdező kommentje:

20:47 Téged, mivel molesztáltak?

Igyekszem beszélni vele.Csak nyugodjon meg először is. Majd reggel tiszta fejjel.

2011. febr. 24. 20:51
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól tetted, hogy elmondtad. Nagybátyád megérdemelné azt a verést, de csak nektek lesz belőle bajotok. Verést lehet bizonyítani, molesztálást nehezebb. A párod lehet ki tudná engedni a gőzt egy alapos anyázással is. Ha mégis megveri akkor ne hagyjon nyomot!
2011. febr. 24. 20:56
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Kb.25 évvel ezelőtt,és én még azt hittem,hogy ez természetes!!!
2011. febr. 24. 21:00
 16/36 A kérdező kommentje:
De nem értem, hogy miért akar ebből ekkora cirkuszt csinálni..kb ez olyan 6 évvel ezelőtt történhetett.Sokáig nem is emlékeztem rá...pár hónapja villant be, hogy történt velem ilyen.
2011. febr. 24. 21:01
 17/36 A kérdező kommentje:
:( Sajnálom
2011. febr. 24. 21:02
 18/36 anonim ***** válasza:
Nem most volt,hogy elmondtam,hanem kb.10 éve....
2011. febr. 24. 21:04
 19/36 anonim ***** válasza:
6eve???hany eves vagy, hogy nem emlekeztel?12?
2011. febr. 24. 21:04
 20/36 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2011. febr. 24. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!