Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Molesztáltak. (lent)

Mit tegyek? Molesztáltak. (lent)

Figyelt kérdés
Elmondtam Páromnak, hogy még kiskoromba sokat molesztált meg ujjazgatott nagybátyám és ő ezt meg akarja bosszulni,megverni és nem tudom mit tegyek, hogy ne csináljon semmit akárhogyan is beszélek vele. Ez már régen volt, én is túltettem magamat rajta már rég. Segítség!!
2011. febr. 24. 20:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Azt hittem, legalább tíz. Nem volt olyan régen.
2011. febr. 24. 21:06
 22/36 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy így kimondva nem volt olyan régen, de mése emlékeztem rá. Meg hát elég sok zűrös családi gondjaim voltak ahhoz, hogy erre emlékezhessek is..
2011. febr. 24. 21:08
 23/36 anonim válasza:
67%
A párod helyében szétaláznám és utána szétloccsantanám a fejét, az ilyen sz*rf*szú büdös férgek nem érdemelnek mást... Ezen nincs mit szépíteni, szét kell lőni a fejét!
2011. febr. 24. 21:08
 24/36 A kérdező kommentje:
De hát az se megoldás-....:/
2011. febr. 24. 21:10
 25/36 anonim ***** válasza:
80%
Egy próbát megér. Főleg hogy amnéziát is okozott.
2011. febr. 24. 21:12
 26/36 anonim ***** válasza:
67%
Nem neked kell szégyenkezned azért, mert a nagybátyád egy mocskos szemét ember!!! Jól teszi a barátod, ha beveri a pofáját!!
2011. febr. 24. 21:13
 27/36 anonim válasza:
80%
Számodra sajnos tényleg nem... De meg kell akadályozni, nehogy mással is megtörténjen!
2011. febr. 24. 21:14
 28/36 A kérdező kommentje:
NEm nézem ki belőle hogy mással is csinálna ilyet..ahhoz túl szerencsétlen.
2011. febr. 24. 21:16
 29/36 anonim ***** válasza:
73%
Ha veled csinálhatott, más gyerekekkel miért ne?
2011. febr. 24. 21:17
 30/36 anonim ***** válasza:
70%

Amnéziát okozhat egy sokkos esemény.

Jó hogy elmondtad a párodnak, és csak az remélem a párod a hozzád illő ember, és nem egy vadállat, aki neked csak fájdalmat okoz!

Nem bocsánatos bűn, amibe a pedofil esik. De talán megbocsátható, hisz beteg ember és többségében egy pedofil volt áldozata.

[link]

Megfelelő anonim jelents fel, ha másra veszélyes!

És keres fel egy szakembert, pszichológust ne pszichiátert! Mert ha most ez felsejlett ez még fel fog bomlani magától is, de az kellemtelenebb.

Nekem már egy 16 éves lány is túl fiatal úgy hogy nem, nem vagyok pedofil.

2011. febr. 24. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!