Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kölcsönös ellenszenv valakivel...

Kölcsönös ellenszenv valakivel. Hogy kezelitek, ha mégis napi kapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
Találkozol valakivel, aki ránézésre borzasztó ellenszenves, és ez kölcsönös (nem feltétlen ellenkező nemű). Hogy tudsz az ilyen emberhez viszonyulni, ha mégis kapcsolatban kell lennetek akár napi szinten? Pl. munkatársak vagytok. Hogy kezelitek ezt? Volt már, hogy aztán az ellenszenv barátsággá változott?
2011. febr. 24. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen kolleganőm :) Amióta ott dolgozom és magasabb beosztásban mint ő egyszerűen nem bír elviselni. Próbált már bemártani is a főnöknél, de nem tudott hiába furkálódott. A főnököm úgy gondolja a magánügy nem tartozik rá. A munka legyen meg. Ha annak a rovására megy akkor kezd el főnökként "hatni".

Nos én simán a lehető legrövidebb és legtömörebb mondatokban mondom el amit kell, és elvárom, hogy ő is így tegyen, azt amit kérek úgy adja át stb. Ha megpróbál jópofizni (hátha talál rajtam kapaszkodót ahol később üthet) akkor simán levegőnek nézem.

Nem kell mindenkit szeretni. :)

2011. febr. 24. 17:00
 12/12 anonim ***** válasza:
én úgy, hogy konkrétan levegőnek nézem. számomra nem létezik. én se az ő számára...
2011. febr. 24. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!