Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sok éves kapcsolatban is van ilyen? Mit tegyek? Megmenthető?
Több, mint 5 éve vagyunk együtt, fiatalok vagyunk, ám a szexuális életünk =0 Szó szerint lefekszünk, hogy most együtt leszünk és ruha nélkül fekszünk egymás mellett. Jól elbeszélgetünk, összebújunk de nincs semmi. Hiába kezdem el, nincs motiváció, esetleg neki nem jön össze vagy én nem jövök lázba. Megbeszéltük, hogy ez nem ok így, de mégse teszünk semmit.
Mit tesz ilyenkor egy jó "szerető"?
én 23 párom jó tizessel több (lehet, hogy ez a baj? )
Nálunk is kb. ez van, csak a párom hozzá 26. Egyszerűen gondok vannak mindenütt, és egyikünknek sincs kedve szexelni. Ő nemsokára munkanélküli lesz, nekem mostanra csúcsosodtak ki a mindenféle problémáim, zűrök vannak a családdal, nyakunkon a devizahitel meg a törlesztők, satöbbi, satöbbi.
Hiába szeretem, semmi kedvem nincs szexelni. Nem lehet, hogy nálatok is ez van?
Másodikhoz csatlakozom, nem pont ugyanezek, de ugyanúgy a hétköznapi problémák annyira beúsztak, hogy mindkettőnknek szétlőtte a libidóját, plusz egymást is húztuk le ezzel a "ááá, most nincs kedvem" dologgal, mert vártuk, hogy majd a másik meghozza a kedvünket.
Egyszer mondtam a férjemnek, hogy ciki, nem ciki, de fejben próbálgattam, hogy esetleg mással... de még addig se jutottam el, hogy egy jóképű pasira ránézve azt gondoljam, hogy "hmmm, jó lenne...". Mondta, hogy oké, megkönnyebbült, mert ő is így tesztelgette magát (értelemszerűen csinos lányokat nézegetve) és neki se mozdult meg semmi, tehát nem egymással volt bajunk, általánosságban tűnt el a libidó.
Végül kitaláltuk, hogy néhány nap külön, nem haragból, csak hogy vágyjunk a másikra és addig szabit is kiveszünk és szórakozunk orrba-szájba. Ő kocsit bütykölt, kutyázott, sörözött a haverokkal, én sportoltam, barátnőztem, stb.
Három nap alatt ez rendbe is tette az egészet, ami utólag visszagondolva döbbenetes volt.
23:49 nagyon sztereotip a felfogásod a férfiakról. Nekik sem egyenlő a libidójuk, és nem gépek.
Bármily furcsa, nekem a szex nőként sokkal inkább feszültségoldó, mint a páromnak. Ő olyankor nem tud erre gondolni, nem képes így leküzdeni az érzelmeit. Van ilyen!
23:49: Ez így nagyon nem igaz, amit írtál. Nem egyformák az emberek.
Nekem is volt olyan kapcsolatom, amilyen a kérdezőnek.
A barátom akkor 25 éves volt. Jól meg voltunk, együtt aludtunk összebújva, minden, csak szex nem volt.
Nem az illető nemén múlik, inkább azon, hogy mennyire érzelmes típus. Statisztikailag tényleg a nők között gyakoribb ez, de bőven előfordul férfiaknál is.
A férjem is érzelmesebb típus, a stressz úgy levágja a libidóját, hogy akár hetekre is eltűnik. Egy konkrét példa: amikor beiratkozott egyetemre, be volt tojva, hogy ő kevés lesz oda. A vizsgaidőszak alatt annyira stresszelt, hogy még reggeli merevedése se volt. Akkor már azon aggódott, hogy spontán impotens lett. Mondtam neki, hogy nyugi, vizsgaidőszak miatt van, no para.
Amint az utolsó vizsgáját is letette sikeresen, egy hétig úgy nézett ki, mint aki folyamatosan intravénásan kapja a Viagrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!