Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más sok éves kapcsolatban is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más sok éves kapcsolatban is van ilyen? Mit tegyek? Megmenthető?

Figyelt kérdés

Több, mint 5 éve vagyunk együtt, fiatalok vagyunk, ám a szexuális életünk =0 Szó szerint lefekszünk, hogy most együtt leszünk és ruha nélkül fekszünk egymás mellett. Jól elbeszélgetünk, összebújunk de nincs semmi. Hiába kezdem el, nincs motiváció, esetleg neki nem jön össze vagy én nem jövök lázba. Megbeszéltük, hogy ez nem ok így, de mégse teszünk semmit.

Mit tesz ilyenkor egy jó "szerető"?

én 23 párom jó tizessel több (lehet, hogy ez a baj? )

2011. okt. 18. 23:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi szépen mindenkinek, érdekesek a tapasztalatok, néha elszomorítóak.

Azaz igazság, hogy mi együtt sem lakunk, úgyhogy a szünet dolog amúgy is megvan:(

Megpróbálom mellőzni a meztelenül fekvést...

köszi mindeninek sok boldogságot:)

2011. okt. 19. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:
mi 4éve vagyunk együtt és most van velünk is ez. 3hete nem volt szex. leginkább miattam...de nem tudom megmagyarázni hogy mi a baj:S és félek hogy nem jön vissza az hogy hű de megkívánjam...:(
2011. okt. 19. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet azért kezd kihűlni mert sok éve együtt vagytok.Dobd fel vmivel, csinálj vmi szokatlant.Amúgy ha van szünet is és nem együtt laktok akkor nem értem.:S
2011. okt. 22. 04:44
 14/15 anonim ***** válasza:
34%

sosem volt szexuális életetek?mindig ez volt?szerintme nem akkor aprobléma hisz ha egyikötök se akarja igazán akkor minek eröltetitek? megvagytok nélküle vagy nem? ez csak akkor probléma ha folyton az egyik akarja mig a másik nem. az gáz. de ha egyenlöen nem kivánjátok...az hogy idösebb az miért lenne baj?

más pasival müködött a szex? neki más csajjal?ja és ez a betervezés hogy na akkor most szexelünk.... miért terveztek? annak jönni kéne magátol. ha megbezsélitek hogy na akkor ma este 7kor dugunk az mire jo?

2011. okt. 22. 06:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, pedig még csak 2 éve, hogy együtt vagyunk, legutóbb 2 hete volt.. Rengeteg a feszültség kettőnk között és az életünk se túl rózsásan alakul, pedig az elején olyan varázs volt, hogy aszittem az eszemet is elhagyom, ilyen szerelem nincs, de nekünk megvolt.

Aztán idővel kezdett felszállni a köd és előbújtak a valódi személyiség jegyek.. Alapvetően nálunk a kommunikáció nehézkes, vagyis illetve neki, de ebből kifolyólag minden téren előjöttek a bajok. Hozzá kell tennem, hogy nem egy nyelvet beszélünk, én tanultam meg az ő nyelvét. De az alapvető gondolkodásunk is más és ma 4db polc felszereléséből az lett, hogy fogtam és rácsuktam az ajtót, mert képtelen megérteni, hogy mit akarok kihozni egy mondatból, nem hagyja hogy befejezzem, megsértődik, hogy úgy beszélek vele, mint egy debillel. Ezek után kinek van kedve szexelni? Amúgy, amikor az ilyen apró bagatell hülyeségek elkerülnek minket és anyagilag is rendbe vagyunk, akkor viszont vissztér minden és röhögünk a szerencsétlenkedéseinken..

Szóval szerintem igenis számít az, hogy a hétkznapi stressz és a párkapcsolati hullámok épp hogy érintik a párokat, mert gombnyomásra senkinek nem jön meg a kedve, viszont azt sem lehet, hogy mindent ezekre fogunk.

Én tapasztalatból azt tartom a legfontosabbnak, hogy a kommunikáció rendben legyen és hogy a lehető legtöbb türelemmel de ne a megszokás nyugalmával próbáljunk közeledni egymáshoz. Mindketten.

2011. okt. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!