Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem a gyagyás vagy én...

A férjem a gyagyás vagy én vagyok túl aggódó?

Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kisfiunk,neki elsö gyereke nekem már van egy lányom,és olyanokat csinál ez az ember hogy a hajam égnek áll!Valamelyik nap véletlenül láttam meg mert utánuk mentem mikor levitte a kicsit az udvarra,hogy az autók mögött bujkál és a kisfiam szalad elöre,lekakálja az apukája bújócskáját,már egész messze volt a gyerek,ö meg alig érte utol.Azt monta azért hogy keresi-e? Most ma este meg felemelte a gyereket csak a fejénél fogva,régen végzett valami tanfolyamot és azt mondja hogy ez nem veszélyes,hát én majd elájultam,hogy kitöri a gyerek nyakát! Azt mondja én vagyok a gyagyás! Lassan ott tartok hogy félek vele elengedni a gyereket! Szerintetek én vagyok tulaggódó?
2011. febr. 24. 01:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
1:43-nak: ez vicces! Félreolvastad: nem bukósisakját, hanem bújócskáját! A kérdező úgy értette, hogy a gyerek nem figyelt arra, az apja mit játszik vele.
2011. febr. 24. 08:53
 12/17 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképpen szólj neki, de ne tolakodóan vagy mérgesen, mert akkor visszahúzódhat. Azaz az én párom amikor kicsi volt a gyerek nagyon félt tőle, végre elkezdett vele foglalkozni és akkor egyszer valamiért kioktattam és nagyon megsértettem. azóta figyelek erre, mert gondolom a te párod is csak nagyon jó fej akar lenni, csak nem érzi annyira a dolgokat, mint egy anya. a fejen emelésről pedig nekem is az a véleményem, hogy nem szabad. bár sokáig úgymond "gumiból" vannak, de az izületek még nem stabilak.
2011. febr. 24. 09:07
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
A nők túlféltik, a férfiak alul féltik a gyereküket. Ebből is látszik, hogy a természet nem gyagya, nem véletlen, hogy ez a két szülő jár egy gyerekhez! :)
2011. febr. 24. 10:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.09:07,köszi,én is igy gonolom. Nem indulhatott el egy autó mert nem a parkolóban volt,hanem a ház mögött,ami mögött bujkált az egy lerobbant kocsi volt.A fejénél felemeléstöl kiakadtam! Szóval,nem tudom.A bukósisakos félreolvasó nagyon mókás!:-) Nahát ugylátom legtöbben egyetértetek velem,akkor nem én esek túlzásokba hanem ö.Hogy minenki kérdésére válaszoljak,az hogy gyagyásnak hivtam,egy nagyon is kedves jelzö arra amit müvelt,nem azért mert "nem szeretem",hanem ahogy 09 07 nagyon jól megfogalmazta,ö jópofiskodni akar és sokszor nem az! A nagylányom 15 éves,öt is igy féltettem,de nem bamba,okos értelems lány lett belöle!
2011. febr. 24. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Személyiségzavaros a párod erősen.

Fejénél fogva nem szabad felemelni a gyereket, már is kophatott a csigolyája.

Lehet, hogy tanfolyamon látta, de sok elmebeteg tart tanfolyamot. A gyereked a pároddal, veszélyben van.

Genetikailag meg az apa is ugyanúgy félti a gyereket mint az anya, ez is bele van táplálva az emberbe, csak sok a nem normális ember.

2011. márc. 1. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Velem apám játszott ilyet, hogy megtalálom-e, hát maradandó lelki nyomai lettek az ilyen elmebeteg játékainak, azóta néha pánikba esem ha az akivel megyek eltünik.

Apám igazoltan pszichopata, azok szoktak ilyeneket játszani.

Gyereknek biztonságérzet kell ennyi idősen.

Egyre több bajod lesz majd vele.

2011. márc. 1. 11:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha az apa normálisan félti a gyerekét és biztonságérzetet nyújt, az anyának is és a gyereknek is akkor az anya nem félt túl, az csak akkor van, amikor az apára nem lehet igazán számítani.
2011. márc. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!