Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más anyuka is ilyen, vagy én...

Más anyuka is ilyen, vagy én vagyok túl aggódó?

Figyelt kérdés
Sajnos nem volt könnyű szülésem, komplikációk is adódtak. Azóta minden nap azzal kelek-fekszem, hogy nehogy valami baja legyen a babámnak. Először azon aggódtam, hogy rendesen fog-e mindent időben csinálni, nehogy hiperaktív legyen, stb.. lehet, hogy már beteges vagyok?
2011. júl. 7. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Próbáld kicsit elengedni magad!!!Nem szabad ennyire rágörcsölni.Ha az első baba, akkor ez természetes, de nem ennyire.Nem fog vele semmi baj történni, hiszen óvod, vigyázol Rá.Mennyi idős?

2011. júl. 7. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanilyen vagyok...

Az első pár héten alig aludtam,egész nap a pici szobájában,az ágya mellett ültem és néztem,ahogy alszik,figyeltem,hogy rendesen veszi-e a levegőt(annak ellenére,hogy légzésfigyelőnk van).

Ha a pici az emeleten alszik,akkor le-föl járkálok 5 percenként,hogy megnézzem minden rendben van-e,ellenőrzöm a bébiőrt,stb...

2011. júl. 7. 18:43
 3/6 A kérdező kommentje:
8 hónapos. Lehet, ha "simán" ment volna a szülés, nem rettegnék ennyire.
2011. júl. 7. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam biztos nem vagy parásabb, pedig én mindkét gyerekemet természetes úton szültem. nincs olyan nap, hogy ne aggódnék (úgy igazán) valami miatt.
2011. júl. 7. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja, nem azt írtad, császáros voltál....csak hogy komplikáció volt.

Mindegy, a lényeg ugyanaz, nálunk nem volt komplikáció egyik gyereknél se, szép, egészséges, okos, ügyes gyerekek....mégis állandóan agyalok valamin, ahelyett, hogy igazán élvezném az anyaságot :-(

2011. júl. 7. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Elején én is nagyon igy voltam, most kisfiam 15 hos, már leszoktattam rola magam. :) Ne aggodj sokat! :)
2011. júl. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!