A férjem a gyagyás vagy én vagyok túl aggódó?
Nem,nem vagy túl aggodó!
Egy 2 éves gyerekre még bizony nagyon vigyázni kell!
Egy rossz pillanat és megvan a baj!
Tudom miről beszélek van egy 1 évesem és egy 3 évesem...
Igen jól csinálod aggódod túl és garantáltan egy nyámnyila gyereked lesz aki még a létra első fokán is félni fog.
Kiskorban fejlődik ki az egyensúlyérzék. Vigyázni kell az igaz,de nem kell burokban nevelni.
Az anyák hajlamosak túlöltöztetni, túlaggódni...mindent túlzásba vinni.
Nem kell.
Jó,ok akkor én vagyok a hüly.e,hogy túlaggódom
a gyerekeim nevelését...
De írd meg már kedves második válszoló neked van gyereked?
(első voltam)
én nem igazán értem.
a bukósisak a földön volt, és arra vécézett?
Határ eset, de lehetne több esze az apukának.
Szerintem menjetek el néha együtt és képezd ki, hogy rutinosabb legyen.
A spec tanfolyamra pedig akkor hivatkozzon ha az kifejezetten kisgyermekekre is szólt, mert az nem egy kategória a felnőttel.
37/F
Hajlamosak a féfriak ilyesmire én is észrevettem.
Ami veszélyes azt ne hagyd, szépen beszélj vele, hogy ha nem is sok az esély, de igenis meg lehet a baj. Autók közt bujocskázni messziről,akármikor elindulhat az egyik és nem látja a picit veszélyes. Akár be is ránthatják egybe a kicsit. Az a baj, hogy konkrétan nem tudod mit fog férjecskéd legközelebb kitalálni, szóval csak arra kérd meg, hogy gondoljon bele előtte, hogy veszéllyel járhat e a játéka.
Értem én őt, hogy mit akart, mi is csináltunk ilyet boltban, kíváncsiak voltunk mikor veszi észre, és hogy reagál, hogy sehol sem vagyunk, de ott nem volt más kiútja csak felénk . Egyébként nem győztük kivárni...
Ő másképp fogja kezelni, beszélni hozzá, mint te ez meglephet téged, hogy miket is, de elfogadja az ember, ha nem veszélyes.
Lehet, rosszul értelmezem, de h az autó mögött bujkált, nem jelenti azt hogy másik, mozgó autó jöhetett volna a környéken? Ha erről van szó, megértem a kérdezőt. A fejénél fogva felemelés pedig "súlyos". Hároméves korig kell vigyázni a gyerekeknél, hogy melyik testrészüknél fogva dobáljuk, fogjuk meg őket, mert a lendület, vagy rossz fogás, sérülést okozhat az agyban, ami későbbi neurológiai elváltozásokhoz vezet.
Itt nincs szó burokról, túlféltésről.
Aki ezt nem érzi, nem tudja... hát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!