Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a párommal? Sírok.

Mi lehet a párommal? Sírok.

Figyelt kérdés

80kgról 1.5 hét alatt 75re fogytam. ma kezdtem a norbis kajákat, végre teljesen elszántam magam, h lefogyok, hátha jobban tetszenék neki és amúgy is szeretnék szép ruhákba járni de a férjem egy csettintésre elrontott mindent.

Egy héten 2 napra a 1.5éves kislányunkat viszem egész napra mamához, mert suliba járok.Ez a kedd és csütörtök. az edzések így vannak: kedd-8.30, szerda-20.00, csütörtök-8.30, péntek-8.30, vasárnap 19.00.amire én szeretnék járni az a péntek reggeli és a vasárnapi, de még a szerdai is jó lenne.de mamát nem akarom leterhelni.a párom mindennap reggel 7től 5-6-7-8ig dolgozik.megértem,rohadt fáradt.

A lényeg: miért nem vállalja el a kislánnyal a szerda és a vasárnap esti 1.5órát?!? ő is mindig mondta h kövér vagyok,(finomabban azért), tudom h nem tetszek neki így se ruhában, meztelenül meg főleg...pff.sex 0.végre elszántam magam és nem tudok mit tenni.én nem tudok magamban ugrálni, mert kell a biztatás és h kijavítsanak h helytelenül csinálok vmit. még ezt megfejelte azzal h olyan akarok lenni mint a tesója, akinek a gyerekét a mama neveli, h én állandóan csak le akarom adni a gyereket, szabadulni akarok tőle......ne akarjam már egy héten 3x4x ezt csinálni.most elégedjek meg annyival tőle, h kifizeti a norbis kaját és kussoljak el?!?!

ezt nemértem, miért ilyen.nem birok aludni és itt sírok, nekem ez nagyon rosszul esik, tudom h fáradt, de ezzel a gyerekkel semmi dolga sincs, olyan jól elvan egyedül is...

segítsetek kérlek, mi lehet vele?

2011. febr. 23. 23:14
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Értem én kedves!

Te kihagysz egy mondatot, az icipici tévedés. Én hibásan írok egy szót az bunkósság.

Ez a ti igazságotok.

2011. febr. 25. 18:31
 42/43 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, érdekes volt végigolvasni...

Megbeszéltük a férjemmel, kisírtam magam, elmondtam neki minden bajomat.kicsit túlreagáltam a dolgokat.Ő nagyon szívesen vigyáz a gyerekre, de egyszerűen muszáj pihennie, mert az tényleg nem lesz jó ha túlhajszolja magát, emiatt már nem egyszer majdnem kórház lett a vége.Találtunk másik bébiszittert anyósom helyett,(aki párom unokahuga, bármikor szivesen jön) aki most egy jó dbig gyógyulgat, mert magas vérnyomás miatt összesett.

Nincs baj a Norbis kajával sem, nagyon szivesen kifizeti, nem a pénzen volt itt a hangsúly, nem mondta ki, szerintem nem akart megbántani-"szeretné látni h van értelme"!!Igaza van, belehúzok.

Az edzéseket megbeszéltük, vasárnap és szerdán este mehetek nyugodtan.de ha nem megy nem erőltetem, itthon is fogom csinálni ha lehet minden nap.vagy megpróbálom a csepplányt is elvinni...:-D

Kicsit csúnyán viselkedett, belátta, bocsánatot kért.

Vannak barátai, ha kedve van hozzá még van mikor én küldöm el 1-2 sört meginni, mert látom h jól esne neki.szoktam én is menni velük néha... :-Dezzel nincs gond.

A párom szeret és az én túlérzékenységem miatt nem válunk el.Szerintem amiket leírtam nem okok a válásra.

2011. febr. 25. 22:01
 43/43 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem nagyon tetszett ez a megoldás, és a férjed hozzáállása is Ügyes vagy. Bár mindenki így oldaná meg a problémáit, ahogy ti tettétek. Gratulálok.

2011. febr. 26. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!