Mi lehet a párommal? Sírok.
80kgról 1.5 hét alatt 75re fogytam. ma kezdtem a norbis kajákat, végre teljesen elszántam magam, h lefogyok, hátha jobban tetszenék neki és amúgy is szeretnék szép ruhákba járni de a férjem egy csettintésre elrontott mindent.
Egy héten 2 napra a 1.5éves kislányunkat viszem egész napra mamához, mert suliba járok.Ez a kedd és csütörtök. az edzések így vannak: kedd-8.30, szerda-20.00, csütörtök-8.30, péntek-8.30, vasárnap 19.00.amire én szeretnék járni az a péntek reggeli és a vasárnapi, de még a szerdai is jó lenne.de mamát nem akarom leterhelni.a párom mindennap reggel 7től 5-6-7-8ig dolgozik.megértem,rohadt fáradt.
A lényeg: miért nem vállalja el a kislánnyal a szerda és a vasárnap esti 1.5órát?!? ő is mindig mondta h kövér vagyok,(finomabban azért), tudom h nem tetszek neki így se ruhában, meztelenül meg főleg...pff.sex 0.végre elszántam magam és nem tudok mit tenni.én nem tudok magamban ugrálni, mert kell a biztatás és h kijavítsanak h helytelenül csinálok vmit. még ezt megfejelte azzal h olyan akarok lenni mint a tesója, akinek a gyerekét a mama neveli, h én állandóan csak le akarom adni a gyereket, szabadulni akarok tőle......ne akarjam már egy héten 3x4x ezt csinálni.most elégedjek meg annyival tőle, h kifizeti a norbis kaját és kussoljak el?!?!
ezt nemértem, miért ilyen.nem birok aludni és itt sírok, nekem ez nagyon rosszul esik, tudom h fáradt, de ezzel a gyerekkel semmi dolga sincs, olyan jól elvan egyedül is...
segítsetek kérlek, mi lehet vele?
Értem én kedves!
Te kihagysz egy mondatot, az icipici tévedés. Én hibásan írok egy szót az bunkósság.
Ez a ti igazságotok.
köszönöm a válaszokat, érdekes volt végigolvasni...
Megbeszéltük a férjemmel, kisírtam magam, elmondtam neki minden bajomat.kicsit túlreagáltam a dolgokat.Ő nagyon szívesen vigyáz a gyerekre, de egyszerűen muszáj pihennie, mert az tényleg nem lesz jó ha túlhajszolja magát, emiatt már nem egyszer majdnem kórház lett a vége.Találtunk másik bébiszittert anyósom helyett,(aki párom unokahuga, bármikor szivesen jön) aki most egy jó dbig gyógyulgat, mert magas vérnyomás miatt összesett.
Nincs baj a Norbis kajával sem, nagyon szivesen kifizeti, nem a pénzen volt itt a hangsúly, nem mondta ki, szerintem nem akart megbántani-"szeretné látni h van értelme"!!Igaza van, belehúzok.
Az edzéseket megbeszéltük, vasárnap és szerdán este mehetek nyugodtan.de ha nem megy nem erőltetem, itthon is fogom csinálni ha lehet minden nap.vagy megpróbálom a csepplányt is elvinni...:-D
Kicsit csúnyán viselkedett, belátta, bocsánatot kért.
Vannak barátai, ha kedve van hozzá még van mikor én küldöm el 1-2 sört meginni, mert látom h jól esne neki.szoktam én is menni velük néha... :-Dezzel nincs gond.
A párom szeret és az én túlérzékenységem miatt nem válunk el.Szerintem amiket leírtam nem okok a válásra.
Kedves kérdező!
Nekem nagyon tetszett ez a megoldás, és a férjed hozzáállása is Ügyes vagy. Bár mindenki így oldaná meg a problémáit, ahogy ti tettétek. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!