Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a párommal? Sírok.

Mi lehet a párommal? Sírok.

Figyelt kérdés

80kgról 1.5 hét alatt 75re fogytam. ma kezdtem a norbis kajákat, végre teljesen elszántam magam, h lefogyok, hátha jobban tetszenék neki és amúgy is szeretnék szép ruhákba járni de a férjem egy csettintésre elrontott mindent.

Egy héten 2 napra a 1.5éves kislányunkat viszem egész napra mamához, mert suliba járok.Ez a kedd és csütörtök. az edzések így vannak: kedd-8.30, szerda-20.00, csütörtök-8.30, péntek-8.30, vasárnap 19.00.amire én szeretnék járni az a péntek reggeli és a vasárnapi, de még a szerdai is jó lenne.de mamát nem akarom leterhelni.a párom mindennap reggel 7től 5-6-7-8ig dolgozik.megértem,rohadt fáradt.

A lényeg: miért nem vállalja el a kislánnyal a szerda és a vasárnap esti 1.5órát?!? ő is mindig mondta h kövér vagyok,(finomabban azért), tudom h nem tetszek neki így se ruhában, meztelenül meg főleg...pff.sex 0.végre elszántam magam és nem tudok mit tenni.én nem tudok magamban ugrálni, mert kell a biztatás és h kijavítsanak h helytelenül csinálok vmit. még ezt megfejelte azzal h olyan akarok lenni mint a tesója, akinek a gyerekét a mama neveli, h én állandóan csak le akarom adni a gyereket, szabadulni akarok tőle......ne akarjam már egy héten 3x4x ezt csinálni.most elégedjek meg annyival tőle, h kifizeti a norbis kaját és kussoljak el?!?!

ezt nemértem, miért ilyen.nem birok aludni és itt sírok, nekem ez nagyon rosszul esik, tudom h fáradt, de ezzel a gyerekkel semmi dolga sincs, olyan jól elvan egyedül is...

segítsetek kérlek, mi lehet vele?

2011. febr. 23. 23:14
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
38%

Na nálunk hasonló a helyzet. Én vagyok a férj. Ha az asszony ilyennel csesztetne, hogy plusz pénz fogyózni hát lenne pár szavam. Az más téma, hogy boldogan vigyázok, és játszom a gyerekemmel. De a betevőért sokszor ki kell nyitni a (öltöző)szekrény ajtót,meg pofa sutba a meló helyen. De könnyen mondják sokan, hogy nem szeret...

Én nem hiszem, hogy nem szeret. Szerintem nagyon is kell szeressen, mivel pl. kocsmázásról nem beszélsz. Egy férfinek nagyon nehéz kimutatni az érzéseit, nem lehet fáradt elgyötört,stb.,mert férfi. Egy idő után, ott kezd el spórolni az érzéseivel ahol a legegyszerűbb, aztán meg már mindenhol. Szerintem a férjed vészüzemben van, próbálja túlélni csak a következő napot. Mondom, voltam,vagyok én is ilyen szituban. Ha nem tud megállni,rossz vége lesz.

Amúgy mellesleg,én nőm mióta együtt vagyunk fogyózik... soha nem fogyott egy dekát se. Ez nálatok nőknél, meg egy másik jól beidegződött téma. Micsinálsz? Fogyizok. Wáááá de szupi. Boáf. Vannak barátai a férjednek, elmennek inni néha? Próbálhatnátok egy párnapot, esetleg egy hetet külön tölteni. Változás kell szvsz. Esetleg vannak családsegítő szolgálat, bárha nekem ezzel jönne a nőm, na az megint príma lenne.

2011. febr. 24. 02:39
 32/43 anonim ***** válasza:
65%

"nőm"

Na tipikusan az ilyen férfiaktól mentsen a jóisten.

Rólam a férjem sosem beszélne így a hátam mögött sem, hogy "a nőm".

Ha valakit valóban szeretek tisztelettel beszélek róla akár ott van akár nem.

Ne általánosítsunk, nem minden férfi képtelen kimutatni a szeretetét. És a munkahelyi stressz sem ok arra, hogy a feleségével így bánjon.

2011. febr. 24. 02:52
 33/43 anonim ***** válasza:
27%

Bzdmeg Pityut mégsem írhattam. Kell ám ez a mimóza maskara.

Akkor nőm aka párom. A kérdéssel s ne velem foglalkozz légyszi.

2011. febr. 24. 02:59
 34/43 anonim ***** válasza:
72%

szia. a dvd-re való tornázás szerintem nagyon jó ötlet. én még azt tudom tanácsolni, hogy ne a kilókat nézd, hanem mérd le most magad (derék, csípő, mell, kar, comb, vádli stb), írd fel egy olyan helyre amit tuti megtalálsz, és 1-2 hét múlva újra mérd meg magad. minden nap tornázz legalább egy fél órát, heti 1-2 nap pihenőnapot tarthatsz, bár nemtudom ezek hogy vannak, hogy mennyit kell.

változtass magadon, pl a hajad, vágass valami új frizurát, sminkeld ki magad szépen, várd egyik este finom vacsival a férjed, hátha lesz szex is. csak csípd ki magad. nemtudom mennyire hanyagoltad el a külsőd úgy amúgy, de hátha ez beválik erre a problémára.

azt írod heti 2szer jársz iskolába. levelező? mert ha igen, akkor kedd csütörtök délelőtt elmehetnél edzésre, max előbb viszed a picit a mamához, az csak nem zavarja. aztán ha van időd hazaugrasz lezuhanyozni, vagy ott az edzőteremben lezuhanyzol.

21/L

2011. febr. 24. 03:10
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
23:58 a legtöbb nő terhesség alatt nem azért hízik, mert lusta disznó és összezabál mindent. Azért hízik, mert megváltozik a hormonháztartása, és igen, ennek van egy olyan tünete, hogy több kaját kíván és nem olyat, ami feltétlenül egészséges (saláta salátával). A sz optatás alatt nem lehet fogyókúrázni, sokaknak az új szerep miatt nem fér túl sok minden bele az életébe. ugyanis az új szerepet meg kell tanulniuk, ki kell alakítani egy teljesen új életet a gyerekkel, az apával, a nagyszülőkkel, a barátokkal, ha még vannak egyáltalán. Úgyhogy az a szöveg, hgoy "senki sem kényszerített hízásra" nem helytálló, mert a férje is vállalta a gyereket és tudnia kellett, hogy ez milyen testi, lelki változásokkal fog együtt járni és hogy alapvetően változni fog az életük!
2011. febr. 24. 08:00
 36/43 anonim ***** válasza:
02:39 a kérdező egyértelműen leírta, hogy itt nem a pénz a gond. Van pénzük arra, hogy Norbi kaját rendeljenek és emellett akár fittnes bérletet is vegyenek. A gond az, hogy az apa nem akar a gyerekkel foglalkozni! Mintahogy te leírtad, hogy nálad ezen a téren nincs gond.
2011. febr. 24. 08:01
 37/43 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de tényleg némileg túlzás ilyenen kiakadni. Annyi, de annyi fitness dvd van manapság, ha nagyon akarsz akkor tudsz tornázni amíg a kicsi alszik napközben. Komolyan mondom: időmilliomos vagy egy ilyen jó gyerek mellett otthon.

Ennyi erővel én is válhatnék, mert napi 8 órában dolgozom, munka után rohanok a 2,5 évesemért a bölcsibe, utána házimunka, hétvégén tanulás és tényleg nincs időm fitness terembe járni. De még nekem is van este lefekvés előtt fél órám, hogy tornázzunk együtt (mi hármasban csináljuk, a férjem is tornázik és a gyerek is). Nagyon jó móka, a kicsi is élvezi és mi is.

Arról már nem is beszélek, hogy baba-mama tornára is járhatnátok, a kislányod is élvezné a tornát és még csak lepasszolni sem kéne senkinek. Ne akadj ki minden hülyeségen, hanem keresd a megoldásokat! Neked is sokkal jobb lesz, ha nem idegeskedsz ilyesmin.

2011. febr. 24. 08:35
 38/43 anonim ***** válasza:
59%
23:58 Azért én nem hoztam volna föl a főiskolát,elég ciki ezzel példálózni,ha még helyesen sem tudsz írni.Amugy én egyetemi tanáromnak írhatnék,(ha már felvágunk)de az,hogy kihagyok egy szót a mondatból az puszta figyelmetlenség.Viszont helytelenül írni és utána főiskolával felvágni az már szánalmas és tudatlanságnak minősül.Na én itt befejeztem,minden jót.
2011. febr. 24. 09:24
 39/43 anonim ***** válasza:

23:58-nak

"Éljenek" a beképzelt, öntelt férfiak. Te már csak tudod, hogy mi a dörgés... Szégyen.

Egyébként csak az éretlen kalász tartja magasra a fejét, az érett kalász feje lehajlik. Amilyen jól képzett vagy, biztos érted a metaforát.

Kérdező: elég érzékeny lehetsz, amit meg is értek, hiszen hatalmas változáson mentél keresztül, teljesen átalakult az életed. Próbáld meg még egyszer szépen megkérni apát, hogy vigyázzon a kicsire, ha nem hajlandó, akkor ne szólj semmit, hanem oldd meg, és ne legyél olyan kedves vele ezek után. Én már bosszúból is belehúznék, megszépülnék, majd kicsinosítanám magam és hűvösen viselkednék vele - hidd el, ha szeret, egy idő után közeledni fog :) A lényeg, hogy ne keseredj el, sokkal de sokkal rosszabb is lehetne a helyzeted!

2011. febr. 24. 11:10
 40/43 anonim ***** válasza:

Kedves férj!

Le is lettél pontozva rendesen, akárcsak én. Utálod a zsíros húst, meg a mosatlan edényt? Meg nem tetszik a Norbizás, meg a fogyókúrás külön koszt? Hogy te ezt nem tudtad, amikor megnősültél? Ez nem mentség. Tudod, ő ezt hozta magával otthonról. Tudom, mert a nővérem pont ilyen volt. A lánya ahogy férjhez ment, megpróbált ugyanígy eljárni a férjével. Csak az hamahama otthagyta. Tudod, a férj meg nem ezt szokta odahaza.

Kedves válaszolók: lehet ám biztatni a hölgyet, hogy váltson férjet. Mert ugye annyi + férj van, akinek így is jó. Ti már csak tudjátok.

2011. febr. 25. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!