Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a párommal? Sírok.

Mi lehet a párommal? Sírok.

Figyelt kérdés

80kgról 1.5 hét alatt 75re fogytam. ma kezdtem a norbis kajákat, végre teljesen elszántam magam, h lefogyok, hátha jobban tetszenék neki és amúgy is szeretnék szép ruhákba járni de a férjem egy csettintésre elrontott mindent.

Egy héten 2 napra a 1.5éves kislányunkat viszem egész napra mamához, mert suliba járok.Ez a kedd és csütörtök. az edzések így vannak: kedd-8.30, szerda-20.00, csütörtök-8.30, péntek-8.30, vasárnap 19.00.amire én szeretnék járni az a péntek reggeli és a vasárnapi, de még a szerdai is jó lenne.de mamát nem akarom leterhelni.a párom mindennap reggel 7től 5-6-7-8ig dolgozik.megértem,rohadt fáradt.

A lényeg: miért nem vállalja el a kislánnyal a szerda és a vasárnap esti 1.5órát?!? ő is mindig mondta h kövér vagyok,(finomabban azért), tudom h nem tetszek neki így se ruhában, meztelenül meg főleg...pff.sex 0.végre elszántam magam és nem tudok mit tenni.én nem tudok magamban ugrálni, mert kell a biztatás és h kijavítsanak h helytelenül csinálok vmit. még ezt megfejelte azzal h olyan akarok lenni mint a tesója, akinek a gyerekét a mama neveli, h én állandóan csak le akarom adni a gyereket, szabadulni akarok tőle......ne akarjam már egy héten 3x4x ezt csinálni.most elégedjek meg annyival tőle, h kifizeti a norbis kaját és kussoljak el?!?!

ezt nemértem, miért ilyen.nem birok aludni és itt sírok, nekem ez nagyon rosszul esik, tudom h fáradt, de ezzel a gyerekkel semmi dolga sincs, olyan jól elvan egyedül is...

segítsetek kérlek, mi lehet vele?

2011. febr. 23. 23:14
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
74%

A férj-gyerek részhez nem tudok hozzászólni, mert egyik sincs.

De fogyókúráztam már, és lefogytam. Itthon. Annyi DVD van, hogy az nem igaz, és nem hiszem, hogy helytelenül lehet csinálni, ha csak nem vagy teljesen értelmi fogyatékos. Bíztatni meg magadat bíztasd, az a legnagyobb dolog, tegyél be valami inspiráló zenét, azt hadd menjen. Ha nagyon le akarsz fogyni, az bárhol megy, otthon is.

2011. febr. 23. 23:52
 22/43 anonim ***** válasza:
11%

"Először is a súlyod az nem pontos j. "

Igazad lehet, kedves kritizáló. Lehet ezért buta vagyok, majd írok a főiskolai tanáromnak, hogy vétettem. Te meg egy mondatot hagytál ki. Te kinek fogsz írni?

Kedves kérdező? Te tényleg nem látod hol tévedtél, miben, és miért? Kényszerített rá valaki hogy elhízz? És most sírsz rajta? Hát ez vicc. A férjednek meg nem tetszik, hogy Norbizol a keményen megdolgozott pénzéért?

2011. febr. 23. 23:58
 23/43 A kérdező kommentje:

nekem is van dvd, köszi. megpróbálom akkor.

kívánatosnak sosem tart.néha megdicsér h csinos vagyok.felvettem magassarkút és mondta h na igy úgy nézel ki mint egy igazi nő.magától alig szokott átölelni, néha hozzámbújik.de segít sokmindenben, ha megkérem h intézzen el vmit megteszi.mindig visszahív ha csörgetem.

ennyire leterhelné ez a sok munka és gondolkodás vagy mi az isten?!

2011. febr. 23. 23:58
 24/43 A kérdező kommentje:
én mondtam ma h ez drága lesz, máshogy rendelek majd.de azt mondta h nem érdekli h mennyibe fog kerülni, ha látja az eredményét akkor oké.szeretné h sikerüljön.
2011. febr. 24. 00:01
 25/43 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem egyszerűen lusta.

Egy 50kg-s nő az jó lenne neki, de hogy egy

kis áldozatot hozzon érte azt már nem.

A szomorú, hogy a saját gyerekéről van szó,

nem így kellene felfognia.

Sajnálom, hogy ilyen, ne sírj... *ölelés*

2011. febr. 24. 00:20
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor is csak azt vallom, a pénz nem minden.

Attól még nem gondolom, hogy egy férfi szeret, ha reggeltől estig dolgozik, hogy legyen pénze.

Úgy látszik más az értékrendünk.

2011. febr. 24. 00:23
 27/43 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerűen,csak annyi,h nem szeret..
2011. febr. 24. 00:27
 28/43 anonim ***** válasza:
72%

a férjeden nagy a stressz, mivel most ő az egyedüli pénzkereső. sajnos ezt el kell nézni neki, máshol is csak így van, kivéve ahol a nő pár hónapos babáját bölcsibe dobja és visszamegy dolgozni.

tornázz otthon valami jó kis zenére, ingyen van, nem kell fizetned mindenféle edzésekért, a lényeg úgyis a mozgás.

2011. febr. 24. 00:41
 29/43 anonim ***** válasza:
85%
nem szeret...ennyi
2011. febr. 24. 01:35
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján baromi unszimpatikus a párod. Szerintem se szeret.
2011. febr. 24. 01:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!