Összeköltöznétek anyósékkal egy udvarba?
Anyósék olyan helyen laknak ahol a lakóparkot bővítik így elég jó áron megvenné a kivitelező a házukat.(pesttől 45km)
A férjem ezen felbuzdulva kitalálta hogy anyósék költözzenek Pesthez közelebb, mi is eladjuk a lakást és egy házba költözünk. Én azt mondtam hogy nem akarok. Azóta napi szinten veszekszünk.
40 éves vagyok a lányom 5 a fiam 3 éves.
10évig tartottam el a nagyi barátnőjét ezért a lakásért ahol most lakunk. 3 szobás gyönyörűen felújított városliget szemben.
Mikor a nagyi is meghalt anyuék eladták a lakását, és a kapott pénz egy részét nekem és a bátyámnak adták. Ebből újítottam fel szupira a lakást. Ennek már 8 éve. 6 éve ismerem a férjem és eddig boldog voltam, bár anyósékhoz sokat mentünk vagy csak ő "elugrott hozzájuk.
A férjemnek van 2 bátyja. Az egyik már most tartja a markát hogy fizessük ki, ha mégis összeköltözünk. A másik bátyja Ausztráliában dolgozik és nem kéri a részét egyenlőre, mert ha hazajönne végleg anyósékhoz tudna költözni. Hiszen az az övé is.
Ja és a kivitelező meg venné a mi lakásunkat is csak hogy "segítsen"
Persze 5-6 millával olcsóbban. Már hajlok arra hogy költözzünk, mert ez az örökös veszekedés csak felemészt bennünket.
"a lakásod kiadása kb fedezné a hitel fizetését. ez még egészen kompromisszumképes. a baj leginkább az, h a férjed tudja, h nem akarsz menni, mégis erőltet..."
Hogyne, aztán ha mégsem jön össze, jön a sírás-rívás, hogy a lakás kiadása nélkül mamika nem tudja fizetni a hitelt és hogy teheti ezt meg vele, hogy hazaköltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!