Összeköltöznétek anyósékkal egy udvarba?
Anyósék olyan helyen laknak ahol a lakóparkot bővítik így elég jó áron megvenné a kivitelező a házukat.(pesttől 45km)
A férjem ezen felbuzdulva kitalálta hogy anyósék költözzenek Pesthez közelebb, mi is eladjuk a lakást és egy házba költözünk. Én azt mondtam hogy nem akarok. Azóta napi szinten veszekszünk.
40 éves vagyok a lányom 5 a fiam 3 éves.
10évig tartottam el a nagyi barátnőjét ezért a lakásért ahol most lakunk. 3 szobás gyönyörűen felújított városliget szemben.
Mikor a nagyi is meghalt anyuék eladták a lakását, és a kapott pénz egy részét nekem és a bátyámnak adták. Ebből újítottam fel szupira a lakást. Ennek már 8 éve. 6 éve ismerem a férjem és eddig boldog voltam, bár anyósékhoz sokat mentünk vagy csak ő "elugrott hozzájuk.
A férjemnek van 2 bátyja. Az egyik már most tartja a markát hogy fizessük ki, ha mégis összeköltözünk. A másik bátyja Ausztráliában dolgozik és nem kéri a részét egyenlőre, mert ha hazajönne végleg anyósékhoz tudna költözni. Hiszen az az övé is.
Ja és a kivitelező meg venné a mi lakásunkat is csak hogy "segítsen"
Persze 5-6 millával olcsóbban. Már hajlok arra hogy költözzünk, mert ez az örökös veszekedés csak felemészt bennünket.
Isten őrizz, hogy bele menj!Életed legrosszabb döntése lenne.
Mi is az első perctől külön élünk, olyan távol, hogy -ahogy az egyik kommentelő írta :)- nem tud pongyolában átjönni az anyósom.100km nehezen is menne.
Mégis, ha másik kérdésnél írtam, hogy milyen jó a függetlenség, hogy a magunk urai vagyunk, simán lepontoztak.
Egy Városligeti lakás örök érték, akár milyen cirkuszok is vannak otthon, én biztos hogy egy tapodtat nem mozdulnék!Ja, és ha mégis belemennél, na onnan aztán nincsen visszaút!
egy szó: SOHA
még a közelükbe se költöznék.
az a lakás a tiéd,házasság előtti
eladnád azért hogy az anyósékkal közösen vegyetek egyet,ami már a férjedé is lesz,meg anyóséké,és majd cuccolhatsz ki vagy fizethetsz milliókat a férjed tesóinak ha továbbra is ott akarsz lakni?meg ugye akkor már hatalmas lenne,idegennek eladni nem jó.blabla...
ne engedj,jó nagy páncélt növessz,vegyél egy teknősbékát,és nézegesd őt,milyen erős az a páncél...
ha belemész,azzal nem csak neked lesz rossz,hanem a gyerkőcöknek is
Sziasztok!
Van az ügynek új fejleménye,:(((( de most nincs időm leírni, lehet csak holnap lesz.
Ójaj.. rosszul hangzik... :(
Kíváncsian várom, ha lesz rá időd!!
:(
A hétvége felé megmondtam a férjemnek hogy nem akarom ezt a lakást eladni és kész. Elég jól fogadta. Meg is lepődtem mert eddig csak szívta a vérem. Na de azt nem tettem hozzá hogy költözni sem akarok.
A kivitelező egyik ismerőse-kollégája tudott mutatni 2 olyan házat amit nekünk kell befejezni néhány millióból és az összeg amit adna a anyósék házáért fedezné ennek a vétel árát.
Egyik Érden van másik Mogyoródon.
A férjem az anyjával nézte meg mind a kettöt, gondolván úgysem érek rá, majd utólag beszámolnak róla és én döntsek.
Hát 8 év után először gondolkodtam el azon kihez is mentem hozzá. És mikor volt idejük ezt megbeszélni, leszervezni a hátam mögött?
A hitel kb 5 millió lenne, mivel a falakon-ablakokon kívűl, a gáz villany víz van bent és kész.
Bár a férjem is és aposom is sok mindenhez ért így ők be tudják fejezni.
Anyós azt gondolja, hogy mi vennénk fel a hitelt és közösen fizetnénk+kiadnánk a pesti lakást. igen és meddig?
Én azt mondtam szó sem lehet hitelről,és költözésről sem. Azóta áll a bál, megkérdezték akkor mit akarok?
Nyugalmat, és azt az életet amit eddig éltünk békében.
Ma este dolgozik a férjem a gyerekek is már alszanak, és volt időm gondolkodni.
Kihez is mentem hozzá? Ha belemegyek ebbe akkor szerintem néhány év és válunk. Ha nem megyek bele akkor is?
vagy a férjem észbe kap?
vagy anyós mégis közel költözik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!