Megmondanátok gyermeketeknek ha örökbe fogadott lenne?
Figyelt kérdés
ha igen,miért és hogyan?
ha nem , miért nem?
2011. febr. 23. 19:46
21/21 anonim válasza:
"Én megmondanám neki,sztem érdemes,akkor mikor már felfogja a dolgokat,13-14éves kor körül."
A lehető legrosszabb időpont.
Szerintem is az a legjobb, ha a gyerek a kezdetektől fogva tudja, hogy más pocijában volt. Attól az anyja, aki neveli, nem lesz csak pótanyu. Különben is, az enyémek még csak 8-10 évesek, de már kérdezgettek, hogy milyen amikor baba van valakinek a hasában, rugdostak-e ők is, stb. Ha örökbefogadottak lennének, talán hazudnom kéne valamit?
Amúgy van az egyik gyerekemnek olyan osztálytársa akit örökbefogadtak, teljesen nyílt az egész és a gyerek is tud róla a kezdetektől fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!