Szerintetek bosszú a fiú részéről ez a videó?
http://www.youtube.com/watch?v=uxQTpc5srAs
Bosszúból rakhatott fel ilyen képekkel ilyen videót??
Mert a videóból lejön hogy szakítottak

Drága kislány vagy még :D
Ezek annyira nagyon enyhén erotikus képek, hogy ihaj. Olyan jó dolog ezzel szembesülni, hogy végre van egy 13 éves manapság, aki korához illően viszonyul a szexhez.
Amúgy szerintem nem bosszú a videó, inkább fenyegetőzés, hogy kinyírja magát a csávó.

Ez nem vers, ez egy dal: Szulák Andrea, Benkő Péter: Szeretlek.
Mondjuk az első videót néztem meg, de szerintem nem bosszú ez. Csak ramaty állapotban lehet a pasi. Ilyen képeket, ennyi idősen simán kitesznek iwiwre is, kitudja, lehet nem is úgy rakta fel, hogy még más nem látta.

Otthagyta a srácot, aki kicsit lehet, hogy idegileg gyenge, és talán gondol öngyilkosságra is.
Lehet hogy otthagyás előtt is voltak jelei az idegileg gyengeségének, ezért lett otthagyva.
A képekkel semmi gond szerintem, és szinte biztos nem bosszú, azt nem érzem belőle egyáltalán. Másik vidit nem néztem még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!