Szerintetek bosszú a fiú részéről ez a videó?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=uxQTpc5srAs
Bosszúból rakhatott fel ilyen képekkel ilyen videót??
Mert a videóból lejön hogy szakítottak
2011. febr. 22. 15:09
11/38 A kérdező kommentje:
Akkor miért van benn az hogy, te mást szeretsz, de én téged szeretlek. Vagy valami ilyesmi
2011. febr. 22. 15:22
12/38 A kérdező kommentje:
Nekem az egész vers olyan ijesztő..
2011. febr. 22. 15:23
13/38 A kérdező kommentje:
Ti irtatok hozzá hozzászólást??
2011. febr. 22. 15:24
14/38 anonim 

válasza:

amúgy nekem is ijesztő a vers. Inkább nevezném betegnek, mint szépnek!:S
15/38 anonim 

válasza:

Rögtön jönnek a kurwázók és rib@ncozók, amint egy nőt nem bundában fotóznak. Hülye képmutató f@szok.
16/38 anonim 

válasza:

Miért lenne durva? Ennél egy modell pl sokkal aktosabb képeket mutat. És miér tlenne bosszú? Lehet, hogy a csaj hozzájárult (gondolom tudja magáról hogy szép és nem akarja rejtegetni nincs ebben semmi a mai világban) és a pasi emlékvideóként is feltehette. Nekem nem úgy tünik hogy utálná a csajt, nem látok ebben bosszút inkább szereti irja is a végén. A tinilányok már csak ilyen magamutogatók :)
17/38 anonim 

válasza:

Én csak a csajt sajnálom, hogy időzött ezzel az izével...szóval...a videó készítőjével....
18/38 A kérdező kommentje:
versből egy kisebb idézet:
"Pedig megfogok halni és te nem értettél semmit. Megfogok halni mert nem tudtam adni, csak ennyit. Nem tudtam mondani amit akartam volna, csak akartam élni"
Ebből is meg mindenből látszik hogy ilyen elmebeteg írhatta, aki elvesztette a szerelmét.
2011. febr. 22. 15:30
19/38 anonim 

válasza:

Ezek nem durvák -.-"
amik a napiszaron vannak, na azok durvák :D
20/38 A kérdező kommentje:
De a Napi sz*r az más.
2011. febr. 22. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!