Megható videó? Vélemények?
Figyelt kérdés
Miért hatódik meg az ember ismeretlen embereken??
Már is van így??
Vélemény??
http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio&feature=player_em..
2011. jan. 2. 16:03
2/33 anonim válasza:
Nem kell ahhoz ismerni az illetőt,hogy meghatódj.A képek kiváltanak benned valamilyen érzést,például,hogy mi lenne,ha ez a te szeretteiddel történne és máris sikerül meghatódnod.De az is elég,ha valakit nagyon megsajnálsz,mert ő szomorú.Gyerekek esetében ez még inkább igaz,kevés felnőtt tud egy zokogó gyerek láttán (nem hisztiző) hűvösen elfordulni.
3/33 anonim válasza:
nekem potyogtak a könnyeim a videó nézése közben.
és igen nem kell ismernünk ahhoz az illetőket, hogy átérezzük a helyzetüket.
4/33 anonim válasza:
30 másodpercig néztem. Ezt már láttam, elsírtam magam. De lehet hogy megint végignézem. Rám jött a sírós kedv.
5/33 anonim válasza:
ezt a videót én is láttam, meg egy olyan srác is, akiről sosem gondoltam volna, hogy meghatódik, mert játssza a nagy macsót, de bevallotta, hogy ez még belőle is váltott ki érzelmeket :D
6/33 anonim válasza:
láttam már egy párszor de így tizedjére is eltudom magam sírni rajta :')
7/33 anonim válasza:
lehet különc vagyok...de én ezen egyszerűen nem tudok meghatódni !Sajnálom...Lehet közre játszik az hogy az állatokat részesítem előnyben...
8/33 anonim válasza:
sírni én se sírtam
de kétségtelenül szívszorongató
9/33 anonim válasza:
Habár az tény hogy jó látni azt hogy egyes emberek akik sokáig izgultak pl. a párjukért azok most boldogak mert végre láthatják őket stb...
10/33 anonim válasza:
1:45-nél tört el a mécses nálam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!