Megható videó? Vélemények?
Figyelt kérdés
Miért hatódik meg az ember ismeretlen embereken??
Már is van így??
Vélemény??
http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio&feature=player_em..
2011. jan. 2. 16:03
22/33 anonim válasza:
Jó látni ezeket a szívszorító érzelmeket. Nem sírtam rajta,mert ma túl jó kedvem van,de tény,hogy ha egy rosszabb napomon láttam volna,akkor még most is zokognék. Szép videó.
23/33 A kérdező kommentje:
én tegnap láttam először nagyon szomorú :(
elkapott a sírás,nekem nincs közeli katona rokonom de ez akkor is szívhez szorító
2011. jan. 2. 16:48
25/33 anonim válasza:
Amikor olvastam a kérdést megfogadtam, hogy akármi is lesz ez, nem fogom magam elsírni. Erre... :) Körülbelül 20 másodperc után könnyeztem. Megható.
26/33 anonim válasza:
Én nem vagyok érzékeny típus (csak az állatoknál) de ezen még én is elpityeregtem magam.
27/33 anonim válasza:
Én nem sírtam el magam, de megható. Jó látni, hogy így örülnek egymásnak.
Én ezen tudom elsírni magam bármikor megnézem:
http://www.youtube.com/watch?v=WwJXYLpWTAc
Az álla
28/33 anonim válasza:
Tessék, akik inkább az állatokat szeretik jobban: :)
29/33 anonim válasza:
17:20as vagyok látom lemaradt a vége:)
Szóval az állatokat részesítem előnyben főleg a kutyákat. Így nálam a linkelt videó az amit ha bármikor megnézek már az első képkockánál elkezdek sírni...
30/33 A kérdező kommentje:
nagyon megható volt az a videó amiben kutyákat mutattak, azt sem tudom hogy emberek miért tesznek ilyet?Hogyan képesek ilyenre vetemedni?
2011. jan. 2. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!