Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ! Légyszí? Érdekelne hogy mi...

! Légyszí? Érdekelne hogy mi képen lehetne lementeni a magyar atv videó archívumából. Több programot is ajánlottak fórumokon egymásnak az emberek ( de szerintem nem próbálták ki őket) mert megoszlottak a vélemények nagyon. Folyt.

Figyelt kérdés

A programok --wm recorder , realplayer11, videoget,-stb.....arra szeretnélek kérni bennetek ha lenne egy kis időtök és van valamilyen letöltő progitok, megpróbálnátok hogyan kell lementeni onnét .Én teljesen amatőr vagyok meg nem is értek hozzá ezért nem is kísérletezem mert úgysem menne. Ha valakinek sikerült leírná melyik programmal és hogyan csinálta (lépésről -lépésre :-)

Ha egy progival nem megy azt is írd le légyszí hogy azzal más már ne próbálkozzon .

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget

2009. júl. 18. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:

VideoGet-et kipróbáltam nem megy...:( (nem támogatja)

DownloadHelper nem megy. OrbitDownloader-rel sem sikerült...

Ha megtalálnánk valamelyik video forrását talán wmrecorderrel sikerülne, de jelenleg azzal sem sikerült, mivel nem találom. Eddig jobbklikk/tulajdonságoknál volt az url.

Hozzátenném nekem nem ment, talán valaki másnak azért sikerül...

2009. júl. 18. 14:47
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a fáradozást ,azért reménykedem hátha sikerül valakinek
2009. júl. 19. 03:33
 3/5 anonim ***** válasza:

RealPlayer11-re kérdezz rá konkrétan...van egy sejtésem, azzal menni fog, de azt nem ismerem...

Ha semmi sem sikerül, még mindig felvehető a >HyperCam< programmal, ami lementi azt,( és azt a részt ) ami a képernyőn történik avi-ba. Nem túl elegáns megoldás, de ez tuti működik...

2009. júl. 19. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne idegesítsetek már, hogy egy sima rtmps videot nem tudtok leszedni. Jaksta de az vmiért levágja a fájl végét, ezért az ugratás sokkal több ideig tart, mint ha mondjuk Streamtransporttal szeded le.
2010. aug. 7. 10:35
 5/5 A kérdező kommentje:

Ezt a Jaksta-t kipróbáltam és működik, de sajnos próbaverzió, így csak a videó felét menti le.

Tudtok olyan oldalt, ahol a teljes verziót le lehetne tölteni? Vagy a programhoz serial-t?

Köszi előre is!

2011. júl. 15. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!