Beleszerettem egy nálam majdnem 18 évvel idősebb, számomra (a jelenlegi helyzetben - amit nem részleteznék) teljesen elérhetetlen férfibe, aki mindemelett ismert személyiség. Mit tegyek, hogy elfeleljtsem?
Figyelt kérdés
Egyikőnk sem házas, de még élettársunk sincs. Tehát nem ez az akadály.2011. febr. 21. 20:08
11/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem próbálkozhatok, mert semmi esélyem sincs... Ismeretlenül, több 10 km-re egymástól... :(
2011. febr. 22. 19:20
12/15 anonim válasza:
Nyugi senkise tudja h ki vagy.de ha nem akarod elärulni ok.de igy semit se lehet kitalálni rá és még 40km se akadáj!
13/15 anonim válasza:
Én holnap próbálkozom egyet azért... Ha meg nem jön össze, mehet kukutyinba zabot hegyezni, nem tudja mit hagy ki :D
Na jó, kétlem, hogy ennyivel el tudom intézni magamban, de tényleg ez az utolsó próbálkozásom.
14/15 A kérdező kommentje:
Akkor gondolok rád!
2011. márc. 1. 19:01
15/15 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet... És nagyon nem egyértelmű,néha picit úgy érzem talán lehet kölcsönös,de aztán kiderül,mégsem. Aztán megint tesz valamit és megint úgy érzem... Részvétem mindenkinek,akivel egy cipőben járunk:( Amúgy néha már szabályosan rosszul vagyok, ha tudom,hogy másnap látom,alvásra esély sincs és majd elhányom magam az idegességtől.
Én mindenkinek szurkolok, és én is úgy látom,hogy próbálkozni azért megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!