Mi a véleményed a vallásos nevelésről?
Figyelt kérdés
Van-e szükség arra, hogy a gyerekek vallásos nevelésben részesüljenek? Ha igen, hogyan?
Mi van akkor, ha nem a hagyományos kereszténységről beszélünk, hanem olyan esetről, ha a szülők egyike pl. buddhista, wicca vagy sámánista, és ezt a hitet szeretné tovább adni gyermekének?
2011. febr. 21. 09:41
31/32 anonim válasza:
Előző vagyok: Akkor sem mennék ha nekem fizetnének.
Elírtam bocsi :).
32/32 anonim válasza:
Az ilyen emberek nem tudják elfogadni,hogy a gyerek nem az ő eszközük valamire,hanem egy új élet.
Ha az ember vallásos,keressen olyan párt magának,aki vallásos,de a gyerekire ne kényszerítse rá az ő életszemléletét,mert mindenkinek saját akarat,gondolatok járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!