Miért kérdezik meg mindig, hogy "hova teszem" addig a gyereket?
Mert irigyek.
Akik ezeket a kérdéseket felteszik, így próbálnak meg téged "lehúzni", vagy másként fogalmazva azt az érzést kelteni benned, hogy "nehogy már jól érezd magad".
Abból, hogy valakinek gyereke születik, nem az következik, hogy alárendeltje lesz a kicsinek. Minden csak szervezés kérdése.
Ne hagyd, hogy rossz érzés keletkezzen benned a terveid miatt, amik így első olvasatra egyébként a gyerek javára is válnak!
Köszi a válaszokat :) Akkor ezek szerint nem én vagyok a hülye, ha nem érzem megoldhatatlan feladatnak a gyerekem napközbeni felügyeletét. Már bölcsibe jár egy éve, szóval ez akkor volt állandó jellegű kérdés, amikor még nem járt oda. Mármint ősszel kezdte a bölcsit, én meg nyáron újságoltam nagy boldogan, hogy felvettek az egyetemre, erre mindenki nekem szegezte a kérdést, hogy hol lesz addig a gyerek. Pedig már kicsi korában beirattam, hogy biztos legyen helye két évesen. De itt nem is arról volt szó, hogy de rossz neki, hogy bölcsis lesz, hiszen pl. a külföldre költözésünk akkorra esedékes, amikor az iskolát kezdi, és arra is mindig megkérdezik, hogy hol lesz majd, amíg dolgozom. De hát ha itthon dolgoznék, akkor is iskolás lenne, szerintem egyértelmű.
Afelett már napirendre tértek, hogy ha én egyetemen vagyok, akkor a gyerek bölcsiben, de pl. lesz egy fél év szakmai gyakorlatom, erre is az volt a kérdés, hogy hol lesz addig a gyerek. Miért, hol lenne máshol, mint ahol akkor van, amikor iskolában vagyok?
Szóval ez az amit nem értek. Ha bármi változás van a felállásban, akkor mindenkinek ez a kérdése. Pedig akik kérdezik, többségében maguk is felneveltek már pár gyereket, és természetesen dolgoztak is mellette.
De valószínű tényleg arról van szó, hogy akadékoskodni akarnak.
szüleim dolgoztak, elmentek szórakozni is...ráhagytak a nagyszüleinkre minket, esetleg egy nagybácsira...és jééé...sose éreztem hiányt semmiben, tudtam és éreztem mindig is, hogy én vagyok a legfontosabb nekik és imádnak..(ill még ugye a hugom)...mégis jópárszor lepasszoltak, kiskoromba látástól vakulásig dolgoztak, mamám nevelt fel minket lényegében...de ettől ők nem rossz szülők...sőt...a legjobbak:) ja...igen..nem vagyok se önállótlan, se szobába gubbasztó nőszemély:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!