Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy rendbe...

Mit csináljak hogy rendbe jöjjön a kapcsolatoma szüleimmel? Föleg apukámmal. Olyan jó lenne rendes tanácsot kapni

Figyelt kérdés
15,5 éves vagyok,és apukámmal odáig fajult a kapcsolaunk, hogy,ha rá mosolygok,azt is csak eröltetem.Egyszerüen megutáltatta magát velem.Mikor itthon van,nem érzem jol magam,feszült vagyok..Anyukámmal szeretek lenni,de őt is befolyásolja.Tehát ha apukám nem enged vmit, akkor anyu nem szolhat semmit..,mert ő van leugatva hogy ő miatta lettem ilyen, amilyen vagyok..Alig beszélgetünk,minden lépésembe beleköt,ha visszaszólok,még rosszabb a helyzet...És én sajnos olyan vagyok..Ha elhallgatok mindent,akkor már keresi azt, hogy mibe tudna belekötni...Ez már 12 éves koromtól megy,de most már nagyon elegem van :/ Most van egy barátom,akivel már fél éve járok,de az sem érdekli,(ő már nagykorú) de semmi olyan, hogy esetleg elengedne vele discoba vagy bulizni,csak azért is h együtt lehessünk..És már én szégyellem magam, hogy a nálam fiatalabbak kint futkosnak éjjelekig..nem az mintha énis arra vágynék,csak h a szerelmemmel lehessek..:/ Anyukám azt mondja,hogyha teljesen megbizna bennem,elengdne ahova szeretnék..pl diszkoba..De hiába mondja ezt,mikor tudom hogy apám nem engedne el, mert az meg mindig a koromról papol..Be akarom bizonyitani,hogy megváltoztam,és változok,érett vagyok már,és nem vagyok felelőtlen :S örülök ha valaki veszi a fáradtságot és elolvassa
2011. febr. 20. 21:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Csak nálam az a baj,hogy a gonosz viselkedése ellenére,mindent megtesz a családért anyagilag.Mindenünk megvan, de hiába ettöl meg nem lesz meg a boldogság a családban..és ezt vágják a fejemhez,hogy miattunk dolgozik,de ha egyszer a viselkédését nem birom elviselni, mit csináljak ? :( és még nem is csinálhatok semmit mert kiskoru vagyok :(
2011. febr. 21. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Már 30 éves vagyok,ey 4 éves kisfiúval,de kb így nőttem fel.Nem szólhattam semmit apámra,mert az egész életét ledolgozta a családjáért,spanyol nyaralások,2 évente új autók....

DE...és ez egy k---va nagy de!Soha életében nem volt egy normális szava hozzám.Még felnőtt fejjel is azt mondom,h azon kívül,h néha azért visszaszóltam,rosszat nem tettem,Hosszú évek alatt érte el,h alőbb a szeretet,később a tisztelet is kikopjon belőlem.Hibásan leírt háziért úgy vert meg,h kitépte a hajam,a karomon ott volt mind a 10 ujja nyoma.De évfolyamelsőként végeztem a fősulin,és annyit nem mondott,h mikk mukk.Állítólag az életre nevelt.Diploma után 1 hónappal elköltöztem otthonról,mert már látni sem bírtam.

Megértelek.

Most mmondjuk elmegy a kapcsolatunk.Nem élünk együtt,ezért könnyű megállnom,h véleményt mondjak a dolgairól.Az unokáját imádja,ez nekem elég.Hiányolja,h miért nem hagyom,h náluk aludjon...máig félek,h ha visszaszólna,apám megütné...attól félek,akkor látnánk egymást utoljára.A múltkor becsapta náluk az ajtót.tesóm ráütött a kezére.Amikor megtudtam,határozotta helyrettetem tesómat,de máig fáj,h apám hagyta hozzáérni!!!!Ezt megint csak az ő számlájára írom!!!!

Mélységes fájdalom van bennem.Mindenért!

Én azt javaslom tegyél meg mindent,h rendezd a kapcsolatotokat!Írj levelet,süss muffint!Egy próbát megér!Aztán tedd ami jól esik!De határok között...jól húzz meg magadnak határokat,ha lehet,elősször ne tágakat.Korizni menj el..most vagy fiatal,de éjjelre ne maradj ki.Cigi,pia,meg egyszerűen tilos! :D

2011. márc. 8. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!