Mit csináljak hogy rendbe jöjjön a kapcsolatoma szüleimmel? Föleg apukámmal. Olyan jó lenne rendes tanácsot kapni
Szia! Úgy vettem ki a szavadból, hogy bizony tettél régen valamit, amivel elveszítetted apukád bizalmát, ő pedig úgy érzi hibázott és ezt vetíti ki rád.
Írj neki szépen egy levelet (úgyis elolvassa),amiben bocsánatot kérsz és biztosítod róla, hogy nagyon szereted őt,szeretnéd, hogy minden olyan legyen, mint amilyen régen volt.
Könnyebb ezt leírni, mint elmondani. Ha sikerül visszanyerned a bizalmát, akkor pedig becsüld meg!
Viszont nem gondolom,hogy nem érdemled meg. Apukád nevel, szeret és te azt mondod utálod. Nekem majdnem könnybe lábad a szemem, ha ilyet olvasok. Hogy lehet utálni azt, aki a saját életénél is jobban szeret téged? :(
Ha nem így lenne, akkor baromira nem érdekelné hol vagy.
Hát feltételezem ez pont amiatt a bizonyos bizalomhiány miatt van. Erről kellene biztosítanod, hogy mostmár megbízhat benned.
Soha ne mondd, hogy nem szereted apukádat, mert szerintem ez azért túlzás. Próbáld ki a javaslatom, aztán ha majd nem jön be, akkor kitalálhatsz mást.
Megkérdezhetem mi az, ami miatt nem bízik meg benned?
És lebuktál egy ilyen hazugsággal?
"Be akarom bizonyitani,hogy megváltoztam"
Ebből a mondatodból gondoltam, hogy tettél valamit, amivel eljátszottad apukád bizalmát.
Hasonló problémák vannak velem és apámmal is, annyi különbséggel hogy leszarom mit mond vagy mit ugat már mert torkig vagyok vele. Ha elmegyek nem mondom hova, ha elkezd kiabálni énis kiabálok és akkor se hagyom hogy elnyomjon. Ki ő nekem hogy tönkrevágja az életem meg elbassza az amúgy is ritkán látható jókedvemet? F*szom kivan már vele attól hogy az apám még ne ugasson főleg hogy már nagykorú vagyok, ő meg nem dogozik arra is én vettem rá hogy haladjunk már valamit ezzel is. Nekem ő már egy senki aki nem pofázhat leszarom hogy az apám. Ezt hozta ki belőlem, ezért vagyok ilyen vele és beszélek így róla. Én nem foglalkozom vele a többi meg már az ő gondja.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!