Miért néznek hülyének sokan, azért mert nekem nem lételemem a pénz? Leszarom a pénzt! Miért tartozik ez másokra?
Igen, elolvastam, amit irtal, de te is ugyanugy leszolod, aki maskepp gondolkodik, szoval nem latom, hogy miert vagy megsertodve azon, hogy valaki beszol, mikor te is lesajnalod, aki mellett elsuhan az elet (a ketto szelsoseg kozott azonban lenne atmenet, amit eszre kellene venni).
En is kulfoldon elek es nekem meg a csaladomnak igy jo.
Neked is ha lesz csaladod meg gyereked, akkor mar nemcsak az lesz, hogy mit elvezzunk az eleten (nem abbol all az egesz szabadido, hogy menjunk ide-oda kirandulni stb.), hanem elsosorban ott a csalad, aki boldogga tesz es a munka, a penz, mint eszkoz, hogy a csaladot fent tudd tartani. Te is ha kereshetsz 400 ezret, megteszed majd a 100 ezer helyett, ha el kell tartanod masokat is mar. Es nem azt mondom, hogy ettol kulfoldre mennel vagy barmi, de majd ha neked is lesz csaladod, megerted, hogy miert nem kellene leszolni mindenkit, akinek MUSZAJ dolgoznia, mert csaladot tart el es akkor persze, hogy a jobban fizetot valasztja, ha lenyeges a kulonbseg. Nem ertem, hogy miert faj neked ez. Mindenki mas. Ha ugyis lesz.rod a penzt (ahogy irtad), akkor miert nem tudod ugyanezt tenni azokkal, akik beszolnak neked?
Nem ertem, hogy miert faj neked ez. Mindenki mas. Ha ugyis lesz.rod a penzt (ahogy irtad), akkor miert nem tudod ugyanezt tenni azokkal, akik beszolnak neked?
Ne haragudjál de te nagyon félre érted a helyzetet!Nekem nem fáj egyeltalán,ha ő attól boldog,akkor legyen attól boldog!Azért nem tudom azt tenni,mert nap mint nap azt hallom hogy jaj nézd meg ő milyen jól keres,te is kereshetnél annyit!De én még nem akarok annyit keresni mert nincs családom és egyenlőre élvezni szeretném az életet és kicsit kulturálodni stb stb.Igen ha lesz családom akkor valoszinü én is ezt fogom csinálni,de addig is had élvezzem már az életemet és had ne kelljen hallgatnom hogy jaj neki mennyi pénze van meg milyen autója és ehhez hasonlók.Engem ez egyenlőre hidegen hagynak ezek a dolgok.Én soha nem szólok meg ezért senkit,inkább ez pont forditva történik és már kicsit unom.Most kinyitottam a számat,tessék már jön is a vádaskodás hogy mert én is ugyanúgy leszólom őket,eddig nem szóltam le senkit,de akkor ezek szerint ezek után ezt kell tennem hogy végre békén hadjanak a hülye dumáikkal!
Nem vagyok egy nagy gazdag párti de pénz ellenes sem. Életem során rájöttem hogy a céljaimhoz, álmaimhoz a kitartás mellett pénzre is szükség van. A pénzhez pedig munka. A szakmám szeretem, de ott is vannak jó és rossz napok, viszont tudom hogy miért dolgozom.
Személy szerint nekem a pénz eszköz, nem pedig felhalmozási bankó amivel javítsam a nyugdíjas vagy "későbbi" helyzetem. Eleve leszek én nyugdíjas...?
Gyerekek nem az életre készülődni hanem élni születtünk.
Mindenki tegye legjobb belátása szerint.
Nagyapámék világ életükben spórolósok voltak és miután elég pénzt gyűjtöttek össze, egy nagy ház építkezésébe kezdtek.
Építkezés közben egy arra járó bácsika azt mondta: "ez ám a szép nagy ház...de vajon boldogság lesz-e benne?" aztán a bácsika kurta mosollyal továbbsétált.
Szép nagy ház lett, viszont a boldogság és harmónia mindig is hiányzott. tapasztalat :)
Csak a pénzt nem éri meg hajtani ha nincs mellette valami nagyon áhított cél.
Amúgy meg létezik a kérdező igazsága és a többi válaszoló igazsága, na meg maga az igazsága :) :):):):)
Látszik, hogy a kérdezőnek elég éretlen a pénzhez való viszonya. Azok szólják le a pénzt, akiknek többségében savanyú a szőlő, vagy olyan sok van, hogy nem is tudják értékelni a munka által elért anyagi sikert.
A pénz alapvetően jó dolog, sok pozitív dologra konvertálható: tanulásra, pihenésre, célok megvalósítására, stb. Ez mindenkinek egyéni ambícióin múlik, mit csinál azzal a pénz energiával, amit megkeresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!