Miért néznek hülyének sokan, azért mert nekem nem lételemem a pénz? Leszarom a pénzt! Miért tartozik ez másokra?
Ezért is haza fogok menni, és remélem nem leszek túl gazdag
Dehogy fogsz hazajönni!4-5 ezer frankos fízetés után azt ne mond hogy elmennél dolgozni 100 ezer ft-ért!Hiszi a piszi!Ezt már sok embertől hallottam,de valami indok mindig szólt a kinnt maradás mellett.Valakinél ez már huzódik 3-4 éve,ő is csak 2-3 évre tervezte.Most már lassan 7 éve hogy kinnt van!Nem egy ilyet ismerek,elég sokat!Ezzel nincs is baj,mert én örülök hogy megtalálta a számíttásait,csak azóta már köszönni sem bír,mert felsőbb rendü lénynek érzi magát!Magyarul kicsit elszált magától,pedig amikor ki ment még ott voltam a bucsu buliján,most már köszönni sem tud!De ez már megint más tészta!
most már köszönni sem tud!
Ilyenkor kicsit elkeseredem,hogy a pénz mire képes!Pedig elötte sokat csajoztunk,buliztunk együtt,most már átnéz rajtam!Ennyit a pénzről!Persze ez ember függő is,de a legtöbb ember ilyen sajnos.
a "svájci" vagyok
tudod eddig azt hittem normális vagy, akinek fontosabbak az értékek, mint a pénz. Én így vagyok vele, és amiket leírtam azokhoz ragaszkodom. Hadd ne kelljen itt bizonygatnom h igenis haza fogok menni, mert semmi értelme. Te viszont borzasztóan képmutató vagy, mert itt leírod a gondolataidat, de amikor más is leírja, akkor azt elhordod mindennek. Pont te megérthetnéd, h van olyan ember, akinek a pénz nem minden. Én ilyen vagyok, a családom, a gyökereim, a kultúra, és a rengeteg gondolkodásbeli különbség miatt nem tudom elképzelni h külföldön éljem le az életemet.Akkor sem, ha 5ezer forintos fizetést ajánlanak. pont azért, mert a pénz nem motivál....ha nem hiszel nekem, akkor miért csodálkozol, h mások sem hisznek neked?....
Az, hogy neked meg van mindened, amire szukseged van, nem igaz mindenkire. Neked lehet, hogy nem kell annyira hajtanod, de mas hogy all sajat labra? Pl. adott egy fiatal par. Ha segitik is a szulok oket, nem tudnak csak ugy kulon koltozni vagy kocsit fenntartani, elutazni valahova pedig csak egy alom marad, ha nem dolgoznak penzert.
En sem tartom magam anyagiasnak. Segitek, ahol csak tudok ingyen, adakozom, de ettol fuggetlenul 100%-ig biztos vagyok benne, hogy olyan ember nincs, akinek a penz egyaltalan nem szamit, mivel mindenki eletet befolyasolja. Te vagy nem sajat penzedbol tartod meg el magad es azert nyilatkozol igy vagy azt gondoljak rolad, amit fentebb irtam - marmint, hogy penz nelkul nem lehet elni es ettoll fogva eleg furcsa, amit mondasz. En sem akarok milliomos lenni, de a milliomossag meg a megelhetes kozott van kulonbseg es mar a megelheteshez is kell penz. Akik meg sok penzt akarnak sem feltetlenul onzo emberek, csak szeretnek, hogy a csaladjuknak konnyebb legyen, miert olyan rossz ez?
"Engem nem érdekel,mert amig ő gyűjtögeti a pénzecskéjét,én elmegyek egy koncertre vagy kimegyek a természetben és élvezem hogy itt lehetek a földön és élvezem a természet adta lehetőségeket!"
Oke, te igy gondolkodsz, mas meg mashogy. Te epp ugyanugy nem tudod elfogadni, aki maskepp gondolkodik, mint teged a kornyezeted allitolag.
Te epp ugyanugy nem tudod elfogadni, aki maskepp gondolkodik, mint teged a kornyezeted allitolag.
Nana álljunk már meg itt egy szóra!!!Nem én nem tudom elfogadni már bocsi!!Ha vissza olvasod a kérdést,akkor itt én vagyok az,akit nem értettek meg!
Én elfogadom,csak nem látom értelmét annak hogy dolgozok látástól mikulásig és bár jól keresek,de az élet meg elsuhan mellettem,mert csak munkáról szól minden!Én így nem tudok élni!Persze nekem is jó jönne 400 ezres fizetés,de csak úgy hogy nem rá az egézségem és nem csak a munkáról szól az életem!
Lehet hogy valaki 10 éven ár keményen dolgozik havi 400 ezerért,de mire élvezhetné az élet örömeit,addog elpatkol!Bármi lehet!Én kiszeretném élvezni mimnden percét és elmondhassam hogy igen én éltem és nem egy robot voltam,akinek bár van sok pénze,de még sem tudta kiélvezni!Én megértem a másik oldalt,de te nem érted meg hogy a kérdésben benne volt az hogy engem cseszegetnek ez miatt!Nem én a másik oldalt!
Egyeltalán elolvastad a kérdés alatt a szöveget,mert ezek szerint nem!!!!!!
Egyeltalán elolvastad a kérdés alatt a szöveget,mert ezek szerint nem???????? akart lenni
Hogy egy példát mondjak,egy jó barátom kinnt dolgozik ausztriában,vendéglátásban!Heti 6 napot dolgozik reggeltől estig,reggel 9-től este 11-ig!
Hiába keres 400 ezret,de az egázsége már most kezd rá menni,pedig még csak 30 éves!!Szerinted kitudja élvezni azt a pénzt?Majd ha nem fog ott dolgozni,de arra már lehet hogy mindféle baja lesz!Már most szarakodik a gyomra és úgy néz ki mint egy múmia kb!Megéri??Nekem nem!Neki se,de nem tud leszokni arról hogy jól keres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!