Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Sziasztok,először is azért nem az üzlet és pénzügyek kérdésben tettem fel a kérdést,mert reméltem itt hasznosabb válaszokat kapok.Szóval az a problémám,hogy most 15 éves a kislányom,elsős a gimnáziumban,szeretne beilleszkedni,voltam pénteken szülői értekezleten és mondták,hogy 2 hét múlva! (most szólnak) mennének a gyerekek osztálykirándulásra 3napra és jövőhét péntekig be kell fizetni 16.000 forintot, nagyon szeretném elengedni de ha meghalok se tudom előteremteni a pénzt,2 műszakban dolgozom takarítóként és nem tudom 16.000 forintot+költőpénzt előszedni sehonnan,kölcsönkérni sem tudok,mamáék se tudnak segíteni.A legrosszabb,hogy Ő pontosan tudja,hogy nem telik rá de elpityeredett és ez annyira bánt.Azt mondta,hogy egyáltalán nem bántja a dolog,mert nem telik rá akkor nem ezt ő megérti.Mit tegyek? Honnan kerítsek rá pénzt? Vagy ne engedjem el? Részletbe se lehet fizetni:( nagyon elszomorodtam,tudom ez legyen életem legnagyobb problémája,hogy a lányom nemtud elmenni osztálykirándulásra, de tudom mennyire szeretne ott lenni. :(( Már az is segített,hogy kiirhattam magamból,valakivel volt már hasonló?2011. febr. 19. 15:43
21/24 anonim válasza:
Az osztályfőnök sem tudja megoldani?
22/24 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnök nagyon sze mét ,utál minket mert nem vagyunk gazdagok ( nem viszünk névnapjára több ezer forintos ajándékokat mint a többi gyermek és szülei) Nem segít nekünk,nem is érdekeljük.
2011. febr. 19. 16:58
23/24 anonim válasza:
Ha szemét az oszfő kerüld meg és menj az igazgatóhoz. Az osztálypénz pont amiatt van, hogy ilyen ne fordulhasson elő! Mond el szépen, hogy az iskolájuk nem támogatja a közösségi szellemet és alkalmatlan intézmény egy gyerek egészséges fejlődéséhez. Hátha hajlandó lesz valamiféle együttműködésre. Hátha... Sok sikert!
24/24 anonim válasza:
Én már kijártam a középsulit, de ott is az osztálypénz volt a megoldás.
Viszont a ballagás...:S Nálunk kitalálták, hogy legyen egyen öltöny és kosztüm mindenkin. 26-30 ezer volt a kosztüm :S hát nekem nem kellett olyan sokért.
És egyébként ezt jelentsd az igazgatónak, mert ez súlyos visszaélés a helyzetetekkel!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!