Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Sziasztok,először is azért nem az üzlet és pénzügyek kérdésben tettem fel a kérdést,mert reméltem itt hasznosabb válaszokat kapok.Szóval az a problémám,hogy most 15 éves a kislányom,elsős a gimnáziumban,szeretne beilleszkedni,voltam pénteken szülői értekezleten és mondták,hogy 2 hét múlva! (most szólnak) mennének a gyerekek osztálykirándulásra 3napra és jövőhét péntekig be kell fizetni 16.000 forintot, nagyon szeretném elengedni de ha meghalok se tudom előteremteni a pénzt,2 műszakban dolgozom takarítóként és nem tudom 16.000 forintot+költőpénzt előszedni sehonnan,kölcsönkérni sem tudok,mamáék se tudnak segíteni.A legrosszabb,hogy Ő pontosan tudja,hogy nem telik rá de elpityeredett és ez annyira bánt.Azt mondta,hogy egyáltalán nem bántja a dolog,mert nem telik rá akkor nem ezt ő megérti.Mit tegyek? Honnan kerítsek rá pénzt? Vagy ne engedjem el? Részletbe se lehet fizetni:( nagyon elszomorodtam,tudom ez legyen életem legnagyobb problémája,hogy a lányom nemtud elmenni osztálykirándulásra, de tudom mennyire szeretne ott lenni. :(( Már az is segített,hogy kiirhattam magamból,valakivel volt már hasonló?2011. febr. 19. 15:43
11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mint már írtam sajnos nincs osztálypénz:((
2011. febr. 19. 15:59
12/24 anonim válasza:
Biztos, hogy sokan vannak hasonló cipőben. Tudom, hogy nem ugyanaz, de esetleg meglehetne próbálni kárpótolni úgy, hogy elviszed Őt kirándulni, beszélgettek vagy elhívod pár osztálytársnőjét. Vagy az is lehet, hogy örülne egy csajos bulinak otthon, ami jóval kevesebb pénzből kijönne. A lényeg hogy szervezni Neki egy olyan programot, ami kárpótolná Őt. Kérdezd meg Tőle minek örülne a legjobban.
13/24 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy még sok ilyen dolog lesz, de így se sok barátja van és nem szeretne lemaradni az 1. osztálykirándulásokrul:( annyira bánt
2011. febr. 19. 16:00
14/24 A kérdező kommentje:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
Köszi,ez egyy nagyon jó ötlet.:)
2011. febr. 19. 16:02
15/24 anonim válasza:
Szívesen, szerintem is. :-) Hajrá!
(a 87%-os voltam:-)
16/24 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még ötletek:)
2011. febr. 19. 16:05
17/24 anonim válasza:
de nem évvégén szoktak több napos kirándulásra menni?
mert mi is akkor megyünk
és gondolom ennyi pénzért nem 1 napos
és mégis mikor is mennek??
mert ilyen időbe sehova se lehet
18/24 A kérdező kommentje:
Nem, most a szülők így szavazták meg,mert évvégén egy vizsgára kell készülniük.Visegrádra mennének 3 NAPRA,mint a kérdésemben is leírtam.
2011. febr. 19. 16:11
19/24 anonim válasza:
Az apai nagyszülők, vagy a keresztanyja nem tud segíteni?Vagy vegyél fel a bankkártyádra hitelt.
20/24 A kérdező kommentje:
Nincs bankkártyám,talán az apai nagyszülők tudnak adni 3-4 ezer forintot,ők is nagyon szűkösen élnek.
2011. febr. 19. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!