Mit tegyek? Nagyon elvagyok keseredve.
apja nincs a gyereknek??
barátok??
elég érdekes mondjuk h 1 hetet adtak befizetni egy osztálykirándulásra ami ennyire drága
milyen puccos elit gazdag suliba írattad a lányodat??
mert ha ennyit ki kell pengetni ilyen gyorsan akkor gondolom a többi szülőnek is elég mély lehet a zsebe
Mondd el ezt az osztályfőnöknek, hogy szólhattak volna előbb is.
Talán eszébe jut megelőlegezni az osztálypénzből, amit te mondjuk 2 részletben visszafizetsz.
Egyébként nem tudom, némely tanárok hol élnek! Jah, mondjuk a tanár se a saját pénzéből megy, gondolom...
Az apukája tavaly szeptemberben meghalt.
Igen elég gazdag a többi szülő, nem puccos elit iskola,csak az osztály ilyen.Lehet a barátokhoz fordulok.Én sem értem,hogy adhatnak 1! hetet az összeg kifizetésére.
Esetleg szabad megkérdeznem, hogy mennyit kapsz a takarításért?
Apukájával mi van?
Hova jár a gyereked?
Esetleg nem lehetne az osztályfőnökkel megbeszélni 4szemközt?
Elmondanád, hogy anyagi gondjaid vannak és szeretnéd ha részletben fizethetnéd be?
Apukát már leírtam, összesen 116.000 forintot kapok minden segéllyel együtt,ebből 25.000 ft albérlet,15.000 Ft a rezsi étel,gyógyszerek minden egyéb ebből nem jut 16.000 ft + gondolom minimum 3-4 ezer forint. :(( Az iskolát nem szeretném megnevezni,nehogy kellemetlen helyzetbe hozzam a lányomat.Az osztályfőnököt nem érdekli, gondolom azt mondaná akkor maradjon itthon.
Köszi a válaszokat.
Nem akarlak elkeseríteni,de még sok ilyen eset lesz. Nálunk sem elit az iskola,csak síma gimi,de állandóan kell valamire a pénz. Az érettségi előtt a szalagavató és bankett köztel 50.000.- Ft,az érettségi ugyanannyi.
Ma már a nem gazdag szülők gyerekének lehetetlen nélkülözés nélkül kibírni ezeket a felesleges kiadásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!