Akinek nevelőapja vagy nevelőanyja van. Hogy szólítjátok?
akár örökbe fogadták(bár ebből kevesebb van gondolom)
akár a vér szerinti anyjának/apjának az új párja
írjátok meg a korotokat is és hogy milyen a kapcsolatotok a nevelőszülővel
köszönöm előre is
nekem a szüleim elváltak én anyával élek
apának új felesége új "gyereke" lett
az ő felesége külön kérte,hogy magázzam eleinte furcsa volt de mára megszoktam,amúgy tök jóba vagyok vele meg minden
de azért még mindig furcsa ez így nekem
pedig még baba koromba váltak el
azóta csak minden második hétvégén vagyok náluk
14/L
14:35-ös:tényleg magáznod kell a "mostohád"?akkor baromira el akarja fogadtatni magát veled!nehezére esett volna ha bensőségesebben állna a dologhoz?
na mind egy
Én csak a rokonságban látok ilyet, ahol a lány a nevelőapát is apunak hívja, pedig már tini volt, mikor az az életükbe lépett. Az igazi apának látom, hogy fáj ez, mert ő mindent megad a lányának, mégis hallania kell, hogy más férfit is apának szólít...
A kiscsaj azt mondta, azért, mert ez "menő".
A helyében én csak a nevén szólítanám.
Én 16 éves vagyok és nevelőapám van. A keresztnevén szólítom. A kapcsolatunk egymással jó, de nem mondanám, hogy bensőséges. Nem szoktunk veszekedni, jól megvagyunk egymással, de nem törődik velem annyit és úgy mintha az igazi apám lenne, ezért nem hívom őt apának.
Viszont van egy barátnőm, ő is 16 éves, neki is meghalt az apukája és a nevelőapját apának hívja, pedig nem kisgyerek, hanem 13 éves volt mikor elkezdte így hívni. Nekik viszont tényleg olyan a kapcsolatuk, mintha a nevelőapja az igazi apja lenne.
"Józsinak hívom, de igazából Krisztina a neve. Viszont mivel nem egy nőies jelenség, ezért úgy láttam jobban illik rá a Józsi név."
Áááá, nagyon nagy arc vagy!!!!!!!!!!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!