Természeesen a kötelező dolgokat ezen felül álljuk.
2011. febr. 17. 14:45
32/40 anonim válasza:
Mi kaptunk mindig, sőt még most is, mert még tanulok, de nappalis vagyok így munkám nincs. A bérletemet a szüleim veszik, vagy néha én, de kajára mindig adnak pénzt. Tesóm még középiskolás, ő napi 400 Ft-ot kap hétköznap.
2011. febr. 17. 16:18
33/40 anonim válasza:
A 17,5 éves fiam heti 2.000.- forintot kap, ezt arra költi amire akarja. Nála teljesen változó, hogy mit csinál vele, általában simán elkölti, de ha valamit venni akar, akkor képes spórolni rá. A 10 éves fiam heti 1.000.- Ft-ot kap, ő már ritkábban költi el, volt, hogy vagy két hónapig nem költött egy fillért sem, eltette. A reggelit, ebédet én csinálom nekik, a jegyekért sosem fizettem nekik, bár ha a fentebb olvasottakat követném, akkor a kicsinél pozitív lenne a mérleg, viszont a nagy évekre el lenne már adósodva nálam.
2011. febr. 17. 18:07
34/40 anonim válasza:
én 15/L vagyok.
Néha kaptam 200-300ft-ot h vegyek ezt azt, de ha ruha vagy cipő kellett azt megvették apuék. Most dolgozom lépcsőházat takarítok és 5000ft-ot megkeresek és abból legalább hónap végére egy 1000-es meg marad de van olyan h több.
De mint barátnőm aki 2 évvel fiatalabb nálam nem értem h a szülei mért adnak neki egy napra 2000ft-ot lehet h jól megy nekik de egy 13 éves lánynak még se adnák ennyit de lehet h én vagyok csak ezen a véleményen
2011. febr. 17. 22:09
35/40 anonim válasza:
En sose kaptam zsebpenzt, hanem naponta 200-300 forintot kajara (reggeli, vacsora) es ha kellett valami vagy mentem valahova akkor kertem aztan vagy kaptam vagy nem. :) Egyebkent 16 evesen mar rendszeresen dolgoztam (gimi mellett), onnantol en fedeztem a kiadasaimat.
2011. febr. 21. 11:09
36/40 anonim válasza:
Mondjuk én vagyok a gyerek , de nem szoktam kapni ,amit nem is bánok úgysem költeném még el (+ sajnálnám) de azért gyűjtöm (kb. 6 éves korom óta) . amit kapok szüleimtől,rokonoktól szülinapomra karácsonyra névnapomra ...
szóval ha akarok/akarnék vmit. megtudom venni :P
(összeget nem írok , ha nem baj)
13/F
2011. febr. 21. 11:31
37/40 anonim válasza:
Én hetente kaptam 1000-2000 ft-ot, ezekből kapucsínóztam a barátnőkkel, elmentem kicsit bulizni, ha megtetszett valami csecsebecse (ékszer, sminkcucc) megvettem. Jól kijöttem belőle, persze akkor még ezen kívül semmi másra nem kellett magamtól költenem. Amire szükségem volt, megkaptam mindig, de az szüleim által haszontalannak ítélt dolgokat ebből a 2000 ft körüli összegből kellett megvennem.
25 N
2011. febr. 21. 11:50
38/40 anonim válasza:
Uh. Én negyvenezret kaptam havonta 17 éves koromtól. Ebből vettem a ruhákat, bérletet, büfében a kaját, és buliztam, főleg buliztam. Ezen felül külön fizették mindig a tankönyveket, iskolai kiadásokat. Kitűnő voltam, jegyekért sosem kaptam pénzt. És elkényeztetésem ellenére egyetem első évében a suli mellett elkezdtem dolgozni, a saját keresetemből éltem, béreltem egy lakást és elköltöztem. Nem feltétlenül hiba és bűn, ha egy gyermeknek megadnak mindent. A lányom még csak két éves, de tőle sem fogom sajnálni, amíg csak van miből. Az utolsó fillérem is rákölteném.
2011. febr. 21. 12:29
39/40 A kérdező kommentje:
Természetesen nem hiba, és nem is bűn!!!
Örülök neked, és a lehetőségeidnek.
Minden jót!:)
2011. febr. 21. 12:33
40/40 anonim válasza:
Havi 1000 forintot kaptam, de a világon semmit nem kellett belőle fizetnem, kaját, bérletet, ruhákat, mindent a szülők vettek. Ez épp csak arra volt elég, hogy néha elmenjünk fagyizni, vagy szülinapra ajándékot tudjak venni. És több nem is kellett, mivel itthon minden megvolt. Utólag visszagondolva, lehet, hogy ekkor tanultam meg spórolni és beosztani. Érettségi után sorra jöttek a diákmelók, azóta egy fillért nem kapok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!