a jegyekért fizettek, de mi azon kívül nem kaptunk szinte semmit, max egész nyáron 1-2 gombóc fagyit, és évente egy pulcsit, egy farmert és egy cipőt. Nem volt mellette havi zsebpénz. Amúgy szerintem az nagyon nem működik, ha valaki havonta ad a gyereknek x e Ft-ot mellette fizet a jegyekért, és még mindent megkap... ez az a helyzet, amikor a szülő csak magát szívatja, mert minek tanuljon a gyerek ha úgyis kap havonta 5 e Ft-ot a nagy semmire, ha bármikor elsírhatja magát bármiért...
2011. febr. 17. 12:21
22/40 anonim válasza:
Megint csak első vagyok, nálunk a tesóm nem kap pénzt a jegyekre, most is kitűnő lett, tehát igencsak ráment volna a gatyám is, ha az ötösökért fizetnem kellene.szerintem napi 200 ft az nem sok, ezért nem értem a kedves kérdezőt, miért húzhattam fel.Most nem költött semmit, mert valami pattanástalanítóra gyűjt vagy mire, így spórol, ha kell neki valami, valamint egészségügyi dolgokat is ebből a pénzből vesz meg.
2011. febr. 17. 12:26
23/40 anonim válasza:
Az én fiam 17 éves.Havonta 10.000.-ft-ot kap, ezt arra költi, amire akarja.De ha elvágja 2 hét alatt, akkor sem kap egy fillérrel sem többet.A kaját én csinálom minden reggel, teát itthonról visz, ruhákat is megkapja amit kér, az edzést is mi fizetjük, így ez a pénz tényleg csak arra kell, ha a csajával elmennek moziba, vagy hétvégén a barátokkal partyzni, most lesz egy fesztivál nálunk, arra is kiszoktak menni, szóval tényleg csak arra kell költenie, amire Neki kell.
2011. febr. 17. 12:32
24/40 A kérdező kommentje:
Szeretnék nyilvánosan elnézést kérni!
2011. febr. 17. 12:33
25/40 anonim válasza:
Nincs semmi probléma,ne aggódj, én nem vagyok mérges csak azt hittem majd esetleg tudsz tanácsot adni, mit csináltam rosszul, nem értettem miért húztad fel magad, tudod holtáig tanul az ember, mert itt mindig találok egy kettő jó ötletet, ami után át tudom értékelni esetleg a saját helyzetemet
2011. febr. 17. 12:40
26/40 A kérdező kommentje:
Bennem az merült fel, hogy van aki kap, és van aki nem.
Köszönöm, hogy megosztottad ezt, igen, sajnos valaki kap, valaki nem, pontosan ezért érzem át és ezért csinálom másképpen azt, amit én sosem kaptam/kaphattam meg.14 év van köztünk és az életemet is odaadnám neki azért, hogy neki jobb legyen.Velem nem foglalkoztak, sosem mutatták szeretetüket anyámék, ha én nem lennék, a húgom sem kapna ugyan úgy semmit, így én vagyok a "pótanya".Nem rossz szülő az anyu, csak éjjel nappal dolgozik, így nincs ideje foglalkozni vele.Ezért vagyok ÉN
2011. febr. 17. 13:03
28/40 anonim válasza:
Nálunk 2 gyerek van,16 éves lány és 20 éves fiú.Fiamnak 200 eurót küldök,ebből fizeti a lakbért és él is,ha valami plusz kell pl. könyvek akkor arra pluszban küldök.Lányom 100 eurót kap,nem tudom mire költi.
2011. febr. 17. 13:20
29/40 anonim válasza:
Én sosem kaptam zsebpénzt, de mindig megkapom amit kérek..
15/L
2011. febr. 17. 13:53
30/40 anonim válasza:
Én se kapok zsebpénzt, de amit kérek, megkapok.:) Szülinapra, névnapra szoktam 5-5 E. Ft-Ot kapni mamáéktól, mert nem szeretnének olyat venni, amire nincs szükségem vagy nem tetszik.:) 14/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!