Mennyi zsebpénzt adsz a gyereknek havonta?
apa nekem 2000-et adna, MAXimum. A velem egykorúak már HETENTE kapnak ennyit, nem havonta. No meg a csp, 26e, nehogymár ne tudjon nekem pénzt adni. Egyesek megkapják a csp-t. Más gyerekeknek tesznek félre a szülei, hát nekem NEM. Hülye idióták, nem gondolnak rá, hogy miből lesz meg az egyetem. Nincs semmi zsebpénzem, 1650 ft-om van! Nem tudom, hogy hogyan indulok az életbe majd, egyetem nélkül (esetleg egyetemmel, de egy csomó hitellel) semmi pénzzel. Pedig nem vagyunk szegények! Nem értem, sztem ebből a szempontból nagyon hülyék....
És mégegyszer: nem kapok zsebpénzt :S ;-(
20:26-os vagyok
bazzzmeg, egy 6 éves kap annyit amennyit én. sőt, többet. mert egy hónap több mint 28 nap...
Megkérdezhetem, hogy egy 6 éves mit kezd a zsebpénzzel? Heti 500 Ft, ez rengeteg egy ilyen kicsinek, nem?
Egyébként "trend" lett zsebpénzt adni a kisgyerekeknek is, vagy csak én vagyok lemaradva? 28 éves vagyok, karácsonyra, születésnapra kaptunk pénzt testvéremmel (ne gondoljatok nagy összegre!), abból gazdálkodtunk egész évben. Amikor középiskolás koromban kollégiumba kerültem, akkor kaptam először zsebpénzt. Ha előtte kellett fagyira, üdítőre, kértem, adtak. Ruhákat megvették, ha kellett vmi extra, könyv, vagy vmi, akkor a fent említett összegből vettük meg. Kicsit ledöbbentem azon, hogy egy 6 éves is kap zsebpénzt... bár egy pozitív oldalát látom, hamarabb megtanulja beosztani, és ez a -50 Ft büntetés is jó módszernek tűnik.
A 6 éves anyukája vagyok,így van ahogy az utolsó mondja,minden csokit,chips-et ebből vesz.Egy pöttyös-rudi 80 Ft!Hidd el jobban járok így.Így megtanulja,hogy a pénz bizony véges,nem telik mindenre.Mostanában nem nyaggat játékért a boltokban.Csak megkérdezem,hogy elég rá a pénzed?Ha nem akkor ennyi,nics játék.
Kár,hogy csak pár hónapja jutott eszembe ez a zsebpénz dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!