Mennyi zsebpénzt adsz a gyereknek havonta?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 18:58
11/18 A kérdező kommentje:
Mindezt azért kérdeztem mert van egy ismerősöm aki a 2(!)éves gyerköcnek is ad már zsebpénzt!
2009. aug. 14. 13:55
12/18 anonim válasza:
Az én fiam 7 és fél éves, most megy suliba. Eddig nem kapott zsebpénzt, szerintem felesleges.
A suliba mennyit fogok adni neki, még nem tudom. De biztos nem 2000-et hetente.
13/18 anonim válasza:
7 évesnek 2000,- hetente ???????? úr isten én 15 vok és én havonta kapok annyit
14/18 anonim válasza:
16 vagyok, kolis, és hetente 4500at kapok, de ebből kb 3000 elmegy kajára. Emellett soha nem kértem még pénzt a szüleimtől, így is be kell osztaniuk.
15/18 anonim válasza:
én 18 éves vok és végzős középiskolába..pár éve kapok napi szinten 500 ft kajapénzt. Ha elszeretnék menni vhova bulizni vagy moziba akkor kérek. Plusz nekem szüleim elváltak, és apu fizet tartásdijat, 15ezret havonta. Régebben anyu kezébe ment, most azt kapom végülis zsebpénznek én.
16/18 anonim válasza:
én 17/L vok és 5.-es koromtól kaptam 500-at havonta, most 2000-et havonta.
a 9 éves hugom 500-at kap hetente ...
17/18 anonim válasza:
23 éves vagyok és 20 éves koromig kaptam zsebpénzt, először csak pár száz forintot, aztán az utolsó években 5000,-et havonta. Látták a szüleim, hogy be tudom osztani, tudok spórolni nagyobb dolgokra és nem szórom el, akkor ha megengedhetik, miért ne. Plusz azt is látták, hogy diákmunkázom 16éves koromtól fogva minden nyáron, szóval ez egy kiegészítés lett.
18/18 anonim válasza:
A pszichologusok ajanlasa szerint, mar negy ot eves koru gyermeknek adni kell zsebpenzt 1.5-2 eurot hetente!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!