Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudtok együtt élni...

Hogyan tudtok együtt élni "anyuci kicsi fia"típusú párotokkal?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 09:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
49%

11:24-es vagyok.

Lássuk csak, anyukán nem tudsz változtatni, a párodon sem. Abban viszont senki sem akadályoz, hogy Te magad változz! Elsőre ez mindig meredeknek tűnik, hiszen mind hajlamosak vagyunk azt gondolni, a másikban van a hiba, ezért a megoldás kulcsa is nála van. Sőt, nem egyszer odáig megyünk, hogy NEKI KELL megoldania a helyzetet. Jelen esetben ez a párod lenne. Mi van azonban akkor, ha Ő vagy nem képes erre, vagy nem akarja megoldani? Akkor sem vagy teljesen tehetetlen, csak radikálisan más oldalról kell megközelítened a kérdést. Ilyenkor van az, hogy VÁLTOZZ TE! Ennek is megvannak a maga lehetséges hátulütői, amit szemétség lenne tőlem, ha elhallgatnék előled. Mivel a párkapcsolatban az egyensúly nagyon fontos, egy olyan helyzet, ahol az egyik fél nagyon előre szalad a önismereti fejlődésében, a másik pedig lemarad tőle, könnyen eredményezhet válást. Egyszerűen már illenek össze a felek úgy, mint korábban.

Ezzel a figyelmeztetéssel együtt Rád van bízva a döntés. Ha érdekel ez a megoldás, mint lehetőség, kezdetnek olvasd el ezt: Szeresd önmagad és mindegy,kivel élsz - Eva-Maria Zurhorst.

2011. febr. 16. 22:17
 22/23 anonim válasza:
100%
Ugyanez van/volt nálunk is, most szakítottunk, megelégeltem. Azért döntöttem a szakítás mellett, mert tudtam, hogy nem akarok egy egész életen át második lenni, és a női önérzetemnek se tett jót, hogy nem én voltam a legfontosabb és nem tudta meghúzni azt a határt, amit meg kellett volna. 30 éves elmúlt, de rettenetesen önállótlan is és nem is tudtam már férfiként nézni rá, amiért nem állt a sarkára. Onnantól borult minden.
2011. márc. 3. 21:29
 23/23 anonim válasza:
Persze ha van gyerek az más tészta, ott foggal-körömmel meg kell próbálni rendezni a dolgot, akkor is, ha nagyon nehéz. De akkor is határozottan fel kell lépni bizonyos helyzetekben. Előző voltam.
2011. márc. 3. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!