Hogyan tudtok együtt élni "anyuci kicsi fia"típusú párotokkal?
Az enyém is visszkerült, nem állítom, hogy közös megegyezéssel, de mikor megcsalt és kirúgtam, rohant vissza.
Nem érdemes kezdeni velük. Mindig te leszel a csúnya és gonosz vasorrú bába, aki bántja anyuci pici fiát.
Hűha..Hát az én anyós jelöltem távol lakik tőlünk. Szóval amíg itt lakott, csak addig volt az anyuci kicsi fia. DE mindenképp sok türelem kell hozzá, és kell tudni kezelni a helyzetet, hogy később ne menjen tönkre a kapcsolatotok. Sok sikert.
25/l
Akinek persze mindent szabad.
9,30
*kell tudni kezelni a helyzetet
Nem tudod kezelni, mert anyós mindig a fia mellé áll, akár igaza van, akár nem, és a pasi is mindenben anyucinak akar megfelelni. Anyuci mellett te csak második leszel. Ez a kapcsolat elején még akár működhet is, de később egyre terhesebb, házasság esetén meg elfajul, anyuci ugyanis azt hiszi, hogy te is gyerek vagy, mint a fia, és irányítani próbál. Ha elfogadod, nem lesz saját életetek. Ha tiltakozol, akkor a férjed az anyja mellé áll. Ez van.
kineveltem belőle
de komolyan
kikötöttem,hogy csak akkor költözünk össze ha bizonyit,hogy nem a pótanyja kell h legyek...bizonyitott,igaz megharcoltunk érte,de mára...ugy kell küldeni h nézze már meg az anyjáékat:D
sehol nincs az én elkényeztetett anyucikisfia párom...rendes felnőttként viselkedő FÉRFI lett:)
Az én párom inkább apuci kicsi fia. Vagyis inkább az apjához húz, de leginkább mindkettőhöz. :( Most nem akar velem összeköltözni, mert neki otthon jobb... eddig jó volt nap mint nap találkozni, már nem, neki magány kell, meg a szülei.
Mit lehet tenni? :(
A "kineveltemet" nem tartot jó szónak erre a szitura. Bár nálunk is ez a helyzet, és jobb szót sem tudok.
Annyit találkoznak, amennyit akarnak ez a része nem érdekel. nem elszakítani akartam/akarom őket egymástól. Tisztelem, hogy nagyon szereti, de én nem vagyok hajlandó mindent megcsinálni helyette. Ezt tudomásul vette. Lassan haladtunk, mára elég sokmindent megcsinál magától/magának. Az édesanyja is támogat benne, bár ő a mai napig mindent megtesz helyette. Mégis elmondja neki minden alkalommal, hogy engem ne keverjen vele össze. Vele szemben megengedheti magának a lustaságot, de velem szemben nem.
Persze mindehhez kellettünk mindhárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!