Mit tennél, hogy reagálnál, ha a 19 éves lányod (akinek még sosem volt barátja) közölné, hogy hónapok óta van, és szeretne holnap a fiúnál aludni? Engednéd? Kiakadnál?
"nyílván eleget kell tennie a lánynak"
Attól mert valakit a szülei eltartanak (mert egyébként ők vállaltak gyereket, ez a dolguk) egy 19 évesnek nem kell mindent úgy csinálni ahogy a szülei elképzelik. Persze megvannak a határok, de ne legyünk ennyire napellenzősek....
Azt elvárnám, hogy bemutasd a fiút...a többi a Te döntésed lenne. Ha jól neveltelek akkor valószínű megtérül, ha nem, az is...
mondd meg nekik, hogy hiába is a féltésük, nem vagy szűz.(ha az vagy, hanem, ezt mondd). Mit tudnak tenni? Semmit. Nappal is lehet játszadozni, nem csak éjjel. Dehát a maradi szülők már csak ilyenek. Éjszaka=kufirc. Hiszik ők...
Állj lábadra, azt vázold nekik rendesen, hogy nem nagyon van beleszólásuk a magánéletedbe, pláne nem a szerelmi dolgaidba.
Szia!
Írok, mert úgy látom, hogy a többi válaszoló - nem megbántani akarom őket - nem igazán érti, milyen egy olyan családban élni, ahol tabuk vannak és a szülők azt hangoztatják, hogy nekik mindenbe beleszólásuk van. Szóval, nem értik, hogy erre nem lehet odaállni és azt mondani, hogy felnőtt vagyok és én döntök. Kívülről ez könnyűnek tűnik de nem az.
Szóval, én nem tennék így a helyedben. Először mutasd be a fiút, mondd el, hogy már egy ideje szeretitek egymást és jártok, így a szüleid is megszokják, hogy van valakid. Várj egy kicsit, és hozd fel ismét a dolgot, hogy ott aludnál. Nem hiszem, hogy erre nemet fognak mondani :)
Oké most fogom a fejemet elég rendesen. Mégis mennyit írunk 1965-70-et. Ez a XIX század 19 évesen már nagykorú és nincs abban semmi ha barátja van sőt abban sem ha ott alszik és még abban sem a szexelnek. Mégis mit akar kedves anyuka, hogy a lánya a maga szoknyája mellett maradna vén kisasszony. Vagy talán fél hogy teherbe esik mert nem világosította fel hogy védekezzen. Mi lenne ha megpróbálna
bízni a saját lányában és nem kezelné 14 éves gyerek ként?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:03
Igazad van, nekem is az jön le, hogy nem nagyon értik milyen is a családom. Nálunk ha a TV-ben erotikus dologról van szó (pl. Berlusconi prostikkal volt) már rögtön csatornát váltunk.
Annyit még érdemes tudni, hogy NEM akarnak megismerkedni vele. Mondom nekik, hogy a barátom akarja őket megismerni, de erre a válaszuk: minek? Apukám azt mondja, hogy "elveszi tőlem a lányom és még meg is ismerjem??"
És azt is mondja hogy - idézem - "Mi a jó abban, hogy te ott alszol nála? Azt értem hogy ennek a hapsinak jó ez, de neked?? És az anya gyógyszerez?? Mi lesz ha terhes leszel?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!