Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, hogy reagálnál,...

Mit tennél, hogy reagálnál, ha a 19 éves lányod (akinek még sosem volt barátja) közölné, hogy hónapok óta van, és szeretne holnap a fiúnál aludni? Engednéd? Kiakadnál?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 20:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Én örülnék, hogy megkérdezi legalább. Nem vagyok prűd, elengedném. Egy csomag gumival.
2011. febr. 15. 20:25
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Normális szülő elenged. Én 25 múltam és anyám mindig veszekedik velem emiatt, de persze én megyek. Rossz ilyen szülővel együtt élni.
2011. febr. 15. 20:33
 13/27 anonim ***** válasza:
22%
Biztosan fiú az a fiú?...és nem lány? Én mindenesetre ragaszkodnék ahhoz, hogy mutassa be a fiút.Jöjjön érte, és együtt menjenek el.
2011. febr. 15. 20:34
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
25 éves,ne haragudj de anyukád mit akar 70 éves kordig várj,vagy apáca legyél,ha lesz férjed majd korlátozza a házaséleteteket,tényleg szar lehet ilyen szülővel élni,helyedbe költöznék.
2011. febr. 15. 20:35
 15/27 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Én 21 éves lány leszek. 4 éve (már az 5.-ben vagyunk :)) van párkapcsolatom és most szilveszterkor aludtunk együtt LEGELŐSZÖR! Eddig soha sehol nem aludtunk együtt. A szex is csak 2 év után történt meg (nekem ő volt a legelső:$)

Féltem megkérdezni az anyukámat, hogy mi lenne ha. De megkérdeztem és meglepő módon azt mondta, hogy ez az élet rendje és nem 4 hónapja vagyunk együtt.

Mondjuk az furi, hogy a lány nem beszélt arról, hogy van kapcsolata, de nyilván megvolt rá az oka. Véleményem szerint az anya-lánya kapcsolatnak vmilyen szinten barátinak is kellene lennie. Erre kell törekedni mindkét félnek. Akkor minden rendben lesz.

Sok sikert!

2011. febr. 15. 20:35
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
19 évesen már felnőtt. nem is kéne engedélyt kérnie csak max bejelenteni hogy a barátjánál alszik.
2011. febr. 15. 20:37
 17/27 A kérdező kommentje:

Nem kellene engedélyt kérnie, de náluk lakik, a szülei pénzelik, ők ettetik... szóval nyílván VAN beleszólásuk és ha tiltakoznak, akkor annak nyílván eleget kell tennie a lánynak, aki egyébként én vagyok.

Szüleim nagyon konzervatívak, a szex és szexualitás náluk elsőszámú TABU. Ez a "nála alszom" szöveg meg egyenlő azzal, hogy "dugni fogok vele". Nem?

2011. febr. 15. 21:14
 18/27 anonim ***** válasza:
58%
Sok szülő azt hiszi hogy az együtt alvás az szex,pedig fényes nappal is meglehet oldani bárhol tapasztalat...a szüleid konzervativsága miatt nem fogtok szexelni?Unkatesómmnál a tiltással azt érték el a kedves szülei hogy feljük se néz miután 20 felül beszabályozták hogy nem lehet a vőlegényével aludnia...
2011. febr. 15. 21:19
 19/27 anonim ***** válasza:

Akkor a lakását elvesztett, munkanélküli negyveneseknek is, aki a szüleiknél laknak, engedélyt kéne kérniük a szüleiktől, akik kb. 70 évesek?

Szüleid elmarnak maguktól téged, de nem a konzervativitásukkal. Oka van annak, hogy eddig nem mondtál nekik semmit, nem? Ezzel az "amíg nálam laksz, az van, amit én mondok" dumát meg már unom, mert nyilvánvaló dolog, hogy mennyire nehéz ma lakást találni fizethető költségekkel.

2011. febr. 15. 21:27
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

"Dugni fogok vele"

Én szeretkezni szoktam a párommal.

2011. febr. 15. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!