Miért van, hogy sok nő megbocsált a párjának amikor az megcsalja?
13:22-nek igaza van. Ti csináltok magatokból lábtörlőt.
Persze ilyenkor jobb azt mondani, hogy : ti sem voltatok teljesen ártatlanok :D
Ezt kell megbánt szemekkel mondani a férjeknek: "Ugyanis én is megcsaltak egyszer, de már ezerszer megbántam:("
Ha erre a pasi nem vág ki, hanem megbocsát akkor oké.
De ha elkezd mindennek elmondani akkor nem korrekt ember és tényleg nem vesz semmibe.
Én ilyenkor kíváncsi lennék a férfiak reakciójára...mert ez sem mindegy, hogy annyira önző, hogy magának megengedi és neked nem, vagy nem ilyen.
Már bocsánat...de nálam a hibázik mert ember és a megcsalás két abszolút különböző fogalom
Hiba, ha elfelejt dolgokat, vagy megbánt stb
Megcsalás....a másik beléje vetett bizalmának teljes megsemmisítése
Elfutás? Ugyan...miért én alázkodjak meg, csak mert díszhím és szüksége van pótdugásra...tele a világ férfiakkal, lehet válogatni. Nekem még van tartásom, van büszkeségem.
Volt már, hogy megcsaltak...repült mint a győzelmi zászló. Azóta persze már kapart ezerrel hogy így meg úgy és 2. esély és stb. Aztán már az X-edik kis lábtörlőjét használja, és már én sem tudom (meg nem is érdekel) hányszor kapott esélyt másnál.
Én meg férjhez mentem, családot alapítottam és a jelenlegi párom tudom, hogy nem csal meg. Talán a jövőben sem, mert az anyja egy ribi és látja hova vezet a csonka családban való gyerek útja. Ő ezért foggal körömmel ragaszkodik a "szentcsaládhoz" hogy a gyerekeinek megadja azt a biztonságot és szeretet amit nem kaphatott meg.
Aki megbocsát tegye, nem ítélem el. Szimplán hülyének tartom, hogy nem látja a fától az erdőt. Mert ugye aki egyszer megbotlott....nem sok olyant ismerek aki másodszor-harmadszor akárhányadszor nem tette megint meg. Megtette, mert hogy az asszony úgyis megbocsát...ha kiderül. :) Mert később óvatosabb.
15:15 és ha a te csalnád meg a férjedet? Ő megbocsátaná?
Ez is egy fontos szempont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!