Miért van, hogy sok nő megbocsált a párjának amikor az megcsalja?
Ffi szerintem ritkabban bocsat meg ilyesmit, vagyis aki megteszi az onnantol nem is ferfi. Noknek kevesbe fontos a buszkeseguk, nem tudom...
Egyebkent nem azert nem tudnam megbocsatnai mert keptelen lennek ujra szeretni, ha egy szerelem oszinte, akkor az amugyse mulik el teljesen. Hanem azert mert aki egyszer eljatssza a bizalmamat, abban tobbet nem bizom meg. Bizalom nelkul pedig meg baratsag sincs nemhogy szerelem es komoly kapcsolat.
talán mert nem genetikailag vannak a pasik arra programozva hogy megcsalják a nőt, hanem mert a nő is hibás ebben. És van olyan nő aki (persze az nem gyakran ír ide) képes beismerni hogy a viselkedésével ő is hibás a dologban, mert az a pasi aki mindent megkap nem megy máshová
A férfiak és a nők máshogy büntetnek ha elégedetlenek egy kapcsolatban. A nők sírnak, hidegek lesznek, megvonják a szexet stb.
A pasik máshova mennek
Ffi szerintem ritkabban bocsat meg ilyesmit, vagyis aki megteszi az onnantol nem is ferfi. Noknek kevesbe fontos a buszkeseguk, nem tudom...
tévedés hogy nem a büszkeség fontos.
HA egy nő lefekszik mással az a legtöbb esetben akkor van ha már érzelmileg is közel érzi magához a másikat.
A férfiaknál ez pedig sokkal inkább a testi igények kielégítését szolgálja.
Vagyis ha a nő megcsalja a párját, akkor nagyobb eséllyel szereti azt a másikat is, mint ellenkező esetben. Ezért könnyebb egy pasi félrelépését megbocsátani
Pfff, mondtam hogy nem hibás?
A válaszomból következik hogy azoknak nem bocsátanak meg.
És azt elképzelhetőnek tartod hogy egy nő büszkeségből képtelen beismerni/meg se fordul a fejében hogy ő hibázott?
És hogy helyette azt hajtogatja hogy a pasija mindent megkapott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!