Elmondjam apának vagy maradjak csendben?
"Már régóta tudom hogy anyám a nővére férjével csalja apát""Ám ma anya itthon hagyta a telefonját és felhívott hogy töröljem is az sms-eit és miközben töröltem őket pont jött neki egy pikáns sms a nővére férjétől...Azóta tök ideges vagyok nem tudom mi lenne helyes.Szólni apunak vagy csendben maradni?:/"
Tehát tudsz róla régen, de csak ma kezdtél el gondolkodni azon, hogy elmondd e...
Szerintem a helyzet rövid időn belül magától is meg fog oldódni.
Vagy anyád fogja lerendezni az ügyet, vagy a nagybátyád lép le jó messzire. Igy is úgyis történni fog valami, hiszen a nagybátyádnak anyukád kevés amint látszik.
Szerintem felesleges ebbe belekavarni éppen elég zűrös ez már.
Milyen a kettejük kapcsolata a szüleidnek? Jó, rossz? Semleges? Ha jól elvannak amúgy, s van családi béke, akkor ne szítsd a feszültséget. Ha amúgy is rossz az egész családi helyzet, s nem is gond, ha elválnak mondjuk emiatt, akkor előbb beszélj anyuddal, hogy rendezze el.
Mindenképp mérlegeld a lehetséges következményeket, hogy reagálna édesapád, mi sülne ki belőle. S a szerint dönts, hogy az tényleg jó lenne-e!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!