Miért ül mindenki otthon és válaszolgat itt a gyakorin?
Leginkább a korombeliekre vagyok kíváncsi (20 év körüliek)
de jöhet mindenkinek a válasza.
Mert egyedül vagyok.A gyerekeim elmentek az apjukhoz, társam nincs, és a barátnőm nyakán sem ülhetek folyton.Nem vagyok bulizós, eljárós.
41/N
Kitöltöm, két esemény közti űrt.
(esemény= buli, tanulás, segíteni a nagyinak, sport...stb)
21/L
Nincs kedvem kocsmába menni és minden ismerősöm ott van. És te kedves kérdező?
17/L
Mert ha nincs semmi dolgom, és már netezem, akkor megnézem, hogy kinek tudok segíteni
21/L
Beteg vagyok, és amúgy is örülök ha ki tudom fizetni a rezsit jelenleg, nemhogy bulizni menjek:)
22/L
Elhagyott a barátnőm... nem szeretek italozni de sajna a haverjaim igen és így nincs közös program...
ilyen az élet...
20/F
Beteg vagyok, barátommal filmet nézünk majd nemsokára.
21/N
Fáradt vagyok, permanensen beteg, meg ma sokat rohangáltam. Utálom, hogy sokat lógok itt, de intellektuális erőfeszítés nehezemre esik ilyenkor. (Mindjárt megyek amúgy fürdeni, ha összeszedem magam, és találkozok a barátommal.)
Sajnálom, Kérdező, hogy elhagytak. De ahhoz, hogy legyen új társad, el kéne járkálnod.Nem muszáj egy társaságban inni, 1. senkinek semmi köze hozzá,mi van a poharadban, 2. jogod van nem inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!