Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 év alatt el lehet költözni...

18 év alatt el lehet költözni otthonról?

Figyelt kérdés
Elszeretnék költözni a barátomhoz, mert anyám egy cselédként bánik velem.Múlt héten elmentem a barátommal focimeccsre és utána hozzájuk mentünk.Anyám 8kor felhív, hogy hol vagyok mert nem tudta megcsinálni másnapra az ebédet húgom miatt.Most tegnap este barátomnál aludtam és 11 kor mentem haza.Nagy mérgesen rám támad, hogyha nevelőapám nem lesz itthon délelőtt szombatonként, akkor csak 10ig maradhatok ott, mert kell húgomra vigyázzak.Most hogyha még csak 17 vagyok és anyám nem egyezne bele, hogy elköltözzek akkor mit lehet tenni? egy elkeseredett 17 éves lány.
2011. febr. 12. 14:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Anyádnak szüksége van a segítségedre mert egyedül nem bírja. Elég szomorú hogy te ilyen egy undorító munkakerülő dög vagy!

Személyes sértésnek veszi, hogy nem csak lebzselésből áll az élete, megáll az eszem!

2011. febr. 12. 21:39
 22/26 A kérdező kommentje:
21.39! igen tudom jól h kell neki a segítség de azért ne mindennap rám sózza.azt még megértem h addig vigyázok rá amíg főz,de az már sok h akkor is én vagyok vele mikor elmegy a barátnőjével ami nem 1 hónapban 1x van hanem kb 2 naponta.ha elolvastad volna akkor én csinálok otthon minden takarítást, ja és arról ne is beszéljünk, hogy van egy 20 éves bátyám akinek a seggét kinyalja, és hogyha nem csinálok meg valamit én vagyok a rossz, de ő egész nap a gép előtt ül,ja néha kimegy enni...arról nem is beszélve, hogy sokat rontottam a suliban is ennek hatására.
2011. febr. 12. 22:21
 23/26 anonim ***** válasza:

Kisszivem, én elolvastam amiket te írtál, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha elköltözöl, akkor is ugyan ezeket kell csinálnod, maximum a húgodra nem kell vigyáznod, de minden mást ugyan így meg kell csinálnod.

De tudod mit, költözz el, csak aztán ne rinyálj, hogy nincs időd semmire, mert annyi a házimunka, pedig attól akartál szabadulni.

2011. febr. 13. 01:32
 24/26 A kérdező kommentje:
igen tudom jól h ezeket is megkell csinálnom de nem ezen van most a hangsúly,hanem azon h ezeket én itthon úgy csinálom h ott van húgom, de anyám nyavajog, hogy nem tud tőle főzni...
2011. febr. 13. 08:18
 25/26 anonim ***** válasza:
A mai anyukák a kistesóknak nagyszülőknek szülnek sajnos.
2011. júl. 16. 11:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Tudom hogy ez már lejárt téma de ha esetleg valaki hasonló helyzetbe van ne halgasson az itt okoskodó sok hülyére mert egy oldal nem olvastak a törvénykönyvből.

Igenis van megoldás!Ha a gyámügy kivizsgálja hogy ez nincs helyén márpedig nincs.

Csjt. 75. § (2): A tizenhatodik életévét betöltött gyermek a szülői házat vagy a szülők által kijelölt más tartózkodási helyet a gyámhatóság engedélyével a szülők beleegyezése nélkül is elhagyhatja, ha az fontos okból érdekében áll.

tessék okoskodó idióták -.-"

15/f

szégyeljétek magatokat hogy itt felnőttként okoskodtok és szegény lánynak hülyeségekkel tömtétek a fejét és egy 15 éves általatok örökké piszkált "kisfiú" mondja el hogy valójában mit hogy lehet -.-" neked kedves kérdező remélem jól alakultak a dolgaid kár hogy nem hamarabb akadtam erre a kérdésre amikor ez aktuális volt aki pedig hasonló helyzetben van erre alapozva sok sikert!

2014. júl. 11. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!