Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt már a párotok? Hogy...

Megcsalt már a párotok? Hogy tudtátok feldolgozni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 09:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem minden embert megkísért a sors, a godolat hogy milyen lenne mással. Tényleg ritka az öszinte kapcsolat. A megbocsájtással az a baj, hogy lehet, de mindíg ott lessz a levegöben és nagyon megkeseríti az ember életét. Az életben nincs garancia semmire, sajnos nehéz tovább lépni is a megszokott párunktól. Erre a kérdésre nincs biztos tuti válasz.
2011. febr. 12. 16:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Meg idoben rajottem es lebuktattam, igy vegul nem tortent semmi,de ez nem nyugtatott meg, hat nem tudom mikor leszek tul rajta....en nem hagytam el vegul,mert szeretem,de sokkal jobban figyelek es sokszor a fejehez vagom. Nem tudom meg mi lesz,nemsokara majd megszuletik a kislanyunk, most csak erre koncentralok.
2011. febr. 12. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!