Miért érzem úgy, hogy beférkőzött az életünkbe és a férjem érte van oda? Ráadásul állítólag a nőket szeretni. Mi a fenéért félek ennyire?
Szerintem a nő nem akar semmit a férjedtől, ugyanis akkor nem jött volna hozzátok, és nem barátkozna veled is szerintem. Elképzelhető hogy leszbikus. De figyelj, ha ilyen sűrűn kell vele találkoznod, akkor kezdj el vele bizalmasabb témákról beszélni, kérdezd ki a pasiügyeiről, vagy legyél vele kettesben, akkor megismered hogy kicsoda. Tényleg kizártnak tartom hogy a férjedre pályázna. Mondjuk fordítva nem tudom mi a helyzet, hogy a férjed mennyire van oda érte.
Vagy a másik, hogy elkezded leépíteni, csak akkor a féltékenység még megmaradhat, hiszen a munkahelyen együtt vannak, és te kizártad a lányt anélkül hogy ténylegesen megismerted volna.
Mennyire vannak barátai? nem lehet hogy nagyon egyedül van mert eddig máshol élt? az is lehet hogy a férjed észrevette, hogy a csajnak társaság hiánya van és megsajnálta. Attól hogy egyszer egyszer van vele valami közös program, attól nincs gond. a gond akkor lenne, ha azt veszed észre, hogy csak a csajról kezd szólni az élet, hogy állandó vendég. na az már sok.
Abszolut megértelek,velem is fordult már elő hasonló eset a baráti körben.A falra másztam,amikor a férjem áradozott hogy legjobb barátja felesége milyen talpraesett,rugalmas,laza stb..ezek általában ilyen gyerekneveléses témák voltak.Amikor találkoztam vele,nos,hibátlan alak,azóta műcicik,nagyduma.Úg beszélgettek,mintha ezer éve haverok lettek volna.Én meg ott gubbasztottam,legszivesebben felálltam volna hogy aakjor én nem is zavarok..Volt hogy amikor vendégségben voltunk,megéhezett a kisbabája,beszélgetés kjözben ölébe kapta,felhúzta a pólóját és megszoptatta.Nekjem a szemeim kerekedtek,a férjem diszkréten más ülőpoziciót vett fel...Ja,és biszex a csaj,ami a pasiknak naggggyon bejön,még a gondolata is.Ez a tapasztalatom.Párom szeme láttáre smárolt egy csajjal a férje meglepetésbuliján,egy show keretében.
Én a helyedben próbálnék barátkozni vele,megtudni róla dolgokat,és ha megismered könnyebb lesz számodra.A "kiiktatás" első körben csak zűröket vonz maga után,mert a munkahelyén ugyis találkoznak,és megőrülsz a tudattól..Férkőzz a bizalmába,ismerd meg.Lehet egedül van stb...A programokról meg annyit,hogy mondd meg a férjednek hogy szeretnéd ha most a gyerekekkel töltenétek ezt a programot..aztán néha vele is..neki is észre kellene vennie magát néha,hog nem illik minden családi programba belecsöppennie..
Ugyanilyen szituban voltam 4 évvel ezelőtt mint te. Nálunk ki is derült, hogy leszbikus a lány, mivel nem a férjemnél, hanem nálam próbálkozott be végül és bevallotta, hogy csak azért haverkodott a férjemmel, hogy bemutasson minket egymásnak mert egyszer látott mikor mentem a férjem elé és megtetszettem neki.
Nálunk emiatt teljesen megszakadt a kapcsolat, azóta már Hollandiában él a barátnőjével. A férjem meg azóta sem heverte ki a sokkot. Szerintem valahol neki nagyon tetszett az a lány, de ezt azóta sem vallotta be. Mindenesetre azóta óvatosabbak vagyunk mindketten és megválogatjuk, hogy kit engedünk a család közelébe.
Na ja!Mire gondoltál?Hogy 3masban szexeljenek?Vagy páros héten ezzel,páratlan héten a másikkal?!
Barátilag közeliteném a csajt,mert egy helyen dolgozik a férjjel.Ha ellenségként lépek fel mint akár zöld szemű szörnyeteg,akkor kikerülök a képből mint hisztérika,de ők nap mint nap találkoznak,és a férjem lehet nem fog ezután semmit mesélni vele kapcsolatban.Kikerülök a képükből.Ahogy ismerem a férfi reakcót,még ki is akadna hog igy féltékenykedek és kész a konfliktus.Ezzel idővel egymás karjaiba terelném őket.Veszélyes játék ez.Óvatosan cselekedj,kérdező!
Hallgass a megérzéseidre! Koptasd le a nőt! Vagy legalább szűkítsd a találkozást! Az én férjem is a család barátnője vitte el, aki nemrég ment férjhez, és nemrég szült. És én voltam a "gonosz" mert gyanakodtam. Mind az összes gyerekeink nagyon megsínylették. A férjem elmebeteg lett, ma egy albérletben sínylődik. A nő a harmadik fajta gyereket szüli egy gazdagabb pasasnak.
Inkább veszíts el egy igaz barátot hiába, semmint a családot óvatlanságból! Beszélj a férjeddel a rossz érzésről. Ha alaptalan, akkor a férjed melléd fog állni, a kedvedért lemond a barátnőről, ha nem is ad neked igazat. Ha a nő mellé áll, akkor jogos a rossz érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!