Történetem egy kicsit eldurvult az utóbbi időben. Az elején leszögezem, hogy bűnős vagyok, ezt tudom jól. Egy buliban találkoztam egy lánnyal. Az látszott, hogy tőllem idősebb, de hogy mennyivel az csak később derült ki... Összemelegedtünk és lefeküdtünk egymással. Másnap bevallotta, hogy 36 éves. Megdöbbentem, mert én csak legfeljebb 25-26-nak néztem. Megbeszéltük, hogy találkozunk még. Hát had ne mondjam, hogy milyen szexuális találkozgatások voltak. Tetszenek az idősebb lányok/nők és az ''Öreg kályha jó pirít, csak rakni kell'' szlogen bevált elég keményen. Nagyon élveztem az együttléteket, még ennyire sosem. Egy új szintre jutottam el. Egy kis idő múlva bevallott még mást is... El van jegyezve. Ez egy cseppet sok volt nekem. Bűntudatom volt. Kértem, hogy én ezt nem tudom tovább csinálni, de mondta, hogy belém van habarodva és hát valljuk be én is belé. Mondta, hogy szakít párjával... Mit csináljak? Beszséljük, meg, hogy ez nem mehet tovább és ne szakítson vele?
a vén k@rvát ki kérem magamnak 36 éves vagyok,és nem vagyok vén! De hozzád képest a hölgy igenis idösnek számít,azt nem értem miért vagy te bünös? Ö csalja a völegényét és ö viselkedik disznó módon nem te. Te csak élvezd tovább az életet ö meg ha ilyen szitut kavart magának akkor oldja is meg,csak vigyázz a völegény nehogy agyonüsön egyszer! Hibás nem vagy az biztos ,én sosem tudnék egy "majdnem fiam lehetne" sráccal ágyba bújni,de ha mégis biztos a föld alá bújnék szégyenembe,föleg ha völegéneym lenne.Viszont arra gondolj ,ha a csori völegénnyel ezt teszi,akkor veled mit fog ha rádun!Jajj
2011. febr. 11. 19:11
12/15 anonim válasza:
Te semmi rosszat nem csináltál; ő csalta meg a párját, nem Te. Viszont melegen ajánlom, hogy kerüld el a nőt. Ha összejönnétek, valószínűleg melletted is ugyanilyen léha lenne, és idővel megcsalna. Az nem képes komoly kapcsolatra, aki szerelem nélkül belemegy egy eljegyzésbe, és akinek lyen korra nem nőtt be a feje lágya (valóstzínűleg ezért is vonzzák a fiatalabb férfiak), annak már aligha fog.
2011. febr. 11. 19:12
13/15 anonim válasza:
Hát a vőlegényét nem ártana otthagyni, sajnálom szegény srácot. Te meg nyugodtan jöjj vele össze, majd pár hónap/év múlva téged is felszarvaz, aztán leshetsz.
2011. febr. 11. 19:12
14/15 anonim válasza:
1: Nem vagy bűnös.
2: Ha nem akarsz vele lenni, akkor mondd meg neki, hogy ne szakítson. Ha vele akarsz lenni, akkor szakítson ha erre vágyik és legyetek együtt. Vagy minden marad így. Az a kérdés, hogy Te mit akarsz.
Azért az "idős nő" a 36évesre kicsit sokkolt :P
2011. febr. 11. 19:33
15/15 ekeke válasza:
Ha te is nagyon akarsz gyereket és érett vagy rá, csináljátok. Ugyanis neki ez az utolsó kor, amikor lehet reálisan. Ha meg nem akar, hagyd ott, ilyen meddő piscát 10 év múlva már nem fogsz kívánni és a lábaid elé fognak borulni a fiatal cafkák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!