Idős nő vs fiatal srác. Mitévő legyek?
Szióka mindenkinek!
Történetem egy kicsit eldurvult az utóbbi időben. Az elején leszögezem, hogy bűnős vagyok, ezt tudom jól. Egy buliban találkoztam egy lánnyal. Az látszott, hogy tőllem idősebb, de hogy mennyivel az csak később derült ki... Összemelegedtünk és lefeküdtünk egymással. Másnap bevallotta, hogy 36 éves. Megdöbbentem, mert én csak legfeljebb 25-26-nak néztem. Megbeszéltük, hogy találkozunk még. Hát had ne mondjam, hogy milyen szexuális találkozgatások voltak. Tetszenek az idősebb lányok/nők és az ''Öreg kályha jó pirít, csak rakni kell'' szlogen bevált elég keményen. Nagyon élveztem az együttléteket, még ennyire sosem. Egy új szintre jutottam el. Egy kis idő múlva bevallott még mást is... El van jegyezve. Ez egy cseppet sok volt nekem. Bűntudatom volt. Kértem, hogy én ezt nem tudom tovább csinálni, de mondta, hogy belém van habarodva és hát valljuk be én is belé. Mondta, hogy szakít párjával... Mit csináljak? Beszséljük, meg, hogy ez nem mehet tovább és ne szakítson vele?
20/F
Te mit akarsz?
Folytatni ez a kapcsolatot, vagy abbahagyni?
Nyugodtan legyél önző, és kampányolj a saját elképzeléseid mellett. :)
"bűnős vagyok, ezt tudom jól"
Nem értem, mire ez a nagy bűntudat. Korkülönbség szinte lényegtelen, de ha nem szeretnél vele tartós kapcsolatot, azt meg kellene mondani, hogy feleslegesen ne hagyja ott a párját.
Na ez az!
1. Biztos elgondolkoznék azon, hogy ha a vőlegényét lazán megcsalja, akk mi lesz velem, ha majd én is uncsi leszek?!?!?!
2. Azon is elgondolkoznék, hogy milyen terveim vannak, mert pl. szeretnék gyerekeket. És nem szeretném, ha nagymama korú anyukájuk lenne, meg nem szeretném sem a gyereket, sem a nőt kitenni azoknak a veszélyeknek, amely veszélyek fenn állnak a 40 év körüli nőknél szülésnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!